Nieuw seizoen, nieuwe website :)

 1. Ontvangst /
 2. Over ons

Familie succesverhaal

Club Farret is een van de eerste campings in Vias Plage. Sinds 1956 verwelkomen de families Farret en Giner vakantiegangers van alle nationaliteiten en achtergronden. Flashback naar de geschiedenis van een kleine camping die een referentie is geworden in de outdoor hotelbranche.

Club Farret is vooral het verhaal van de twee families Farret en Giner.

Er was eens Farret

Het begon allemaal in 1956 aan de oevers van de Middellandse Zee. Henriette en André Farret creëerden camping Farinette in Vias Plage op een voormalig moerassig gebied. Het is een van de allereerste campings die in Vias Plage is ontstaan. Niemand kan nog voorspellen welke groei het toerisme en het succes van het familiebedrijf zullen doormaken.Het is een klein etablissement waar het leven goed is, waar vakantiegangers vrijwel allemaal vaste gasten zijn. Er waren toen nog geen huisjes of stacaravans, vakantiegangers zetten hun tenten op met uitzicht op zee. Ondanks alles onderscheidde Farret zich al van de concurrentie door de eerste camping te zijn die met sanitaire voorzieningen was uitgerust. Echte state-of-the-art installaties, deze dienst is een hoogwaardige innovatie uit de jaren vijftig.

Van camping Farinette tot Club Farret

Club Farret is ook het verhaal van een ontmoeting. Die van Danielle, de dochter van Henriette en André, en van Robert die voor het eerst op de camping aan Vias Plage verblijft. Hij raakt in de ban van Danielle en de camping Farret, hij zal de plaats nooit meer verlaten.

Autodidact, gepassioneerd en visionair, nu aan het hoofd van het bedrijf, innoveert Robert: huuraccommodaties, watercomplex, openheid voor buitenlandse klanten, hoogwaardige diensten... De camping Farinette wordt de Farret Club. Een moderne, luxe camping die de authentieke, vriendelijke en familiale sfeer van zijn oorsprong heeft behouden.

In 2007 gaf Robert de camping door aan zijn zoon Philippe, die op jonge leeftijd in het familiebedrijf kwam. Vijftien jaar lang trainde hij samen met zijn vader, waarbij hij alle diensten integreerde en alle functies bekleedde. Hij wist hoe hij zichzelf moest bewijzen.

De eerste camping met themaaccommodaties in de Hérault

Zo vader, zo zoon. Philippe innoveert en neemt risico's om zijn reizigers een steeds intensere, unieke en buitengewone ervaring te bieden.

Zijn reizen over de hele wereld inspireerden hem en al snel ontwikkelde hij het concept van themawijken. Het doel is om zijn klanten mee te nemen op reizen naar de vier uithoeken van de wereld, om hun omgeving te veranderen en hen te laten dromen, zodat hun ervaring op Farret altijd anders is dan die aangeboden door andere Vias-campings.

In 2012 werd bij Club Farret de eerste huurwijk met lagunes gecreëerd. Pacifische huisjes worden snel het populairst. Voortbouwend op dit succes verspilde de wijk Marina geen tijd met haar optreden in 2015.

Volledig ongekend in Frankrijk, was de creatie van deze wijken een echte uitdaging, zowel architectonisch als technisch. Wat hen het meest onderscheidt van andere campingverhuurders en de concurrentie: het water aan de voet van het huisje. Een lagune van ongeveer 30 cm diep waarin zwemmen is toegestaan. Op de grote gemeubileerde terrassen kunt u genieten van het landschap en de frisheid van de lagunes.

Hun unieke en innovatieve karakter weerspiegelt perfect de wens van de familie Giner: het verschil cultiveren en nooit zoals iemand anders zijn. De codes opschudden, kampeervakanties opnieuw bekijken en moderniseren… Dat is de Farret-toets!

Club Farret kon overtuigen dankzij zijn zwembaden, zijn diensten en zijn huuraccommodaties die een 5-sterrencamping waardig zijn, maar vooral dankzij de investeringen en de passie van de families Farret en Giner.

Steeds meer van jullie worden vaste klanten en sluiten zich aan bij de grote Farret-familie en wij danken jullie daarvoor. Je draagt ​​elke dag bij aan het schrijven van de geschiedenis van onze familie en Club Farret.

Tegenwoordig heeft Farret 130 medewerkers (waarvan 30 vaste), 692 accommodaties, 76.848 nachten, een capaciteit van 3000 personen/dag... Bekroond door de grootste Europese gidsen, een model in de hotelindustrie buitenshuis.

DE FARRET-CLUB
& YELLOH VILLAGE

Yelloh! Village is de toonaangevende franchise voor buitenhotels.

Dit netwerk organiseert de promotie van het Franse kampeeraanbod in Frankrijk en in het buitenland. Door een groep hoogwaardige franchisecampings samen te brengen en samen te brengen, wil Yelloh! Village heeft zichzelf gevestigd als de maatstaf.

Integreer het Yelloh! Village kanaal was geen toeval voor Club Farret. Mede-oprichter van het merk, Robert Giner, is altijd een actieve speler geweest in de outdoor hotelbranche.

Yelloh! Village is de favoriete campingketen van de Fransen.

 • De garantie voor een luxe kampeervakantie

  Yelloh! Village is voor onze klanten vooral een garantie voor een luxe vakantie met diensten die een 5-sterrencamping waardig zijn.

  Yelloh! Village is de eerste groep buitenhotels die voor al haar Franse locaties het merk “Quality Tourisme” heeft gekregen van het Ministerie van Toerisme.

  Dit merk is bedoeld om de inspanningen van kampeerprofessionals op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid te belonen.

  Club Farret kreeg dit label ook voor de kwaliteit van zijn verhuuraanbod en zijn diensten.

 • Het Yelloh! Village charter

  Een succes dat vooral te danken is aan de ambitie om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen en te beantwoorden, en om een ​​kwaliteitsdienst aan te bieden die wordt gegarandeerd door een strikt en alomvattend handvest dat aan alle aangesloten campings wordt opgelegd.

  92% is ons klanttevredenheidspercentage.

  Dit charter is een echte garantie voor Yelloh! Village klanten. Het getuigt van de kwaliteit van de accommodatie, diensten en infrastructuur.

  Jaarlijks wordt via een inspectie, uitgevoerd door een onafhankelijke instantie, gecontroleerd of aan de criteria voor het franchiselidmaatschap wordt voldaan.

 • Yelloh! Village

  Maar Yelloh! Village bestaat vooral uit 95 campingeigenaren, onafhankelijk en verenigd onder dezelfde vlag. Allemaal verschillend, qua cultuur, ervaring, passies en smaak.

  Sterke persoonlijkheden met één ding gemeen: liefde voor mensen, hun verhalen, hun fouten en hun kwaliteiten...

  Bij Farret herkennen we ons in de waarden van Yelloh! Village: luxe, comfort en authenticiteit. Sluit je aan bij Yelloh! Village betekent dat u zich inzet voor een project dat gericht is op morgen, uw onafhankelijkheid claimt en een respectabele en innovatieve outdoor hotelsector verdedigt.

Een woord van Philippe Giner, eigenaar van Club Farret

Le Farret is vooral een team dat zich inzet voor het geluk van onze vakantiegangers. Mannen en vrouwen die de ziel van onze camping vormen. Elk jaar vind je dezelfde gezichten en dezelfde glimlach: aan de bar, bij de receptie, in het onderhoud, in de entertainment... Je houdt van het personeel, hun sympathie, hun goede humeur.

Iedereen draagt ​​bij aan het maken van Farret tot wat het is: een vakantieplek, ja, maar niet alleen dat. Le Farret is ook de plek waar u familieherinneringen creëert en waar u een unieke band met ons opbouwt. Sommigen van jullie komen al generaties lang en zijn vrienden geworden.

Dit is Club Farret, een familiecamping bestaande uit teams die graag samenwerken en elk jaar samenkomen.

Bedankt dat u ons uw vakantie toevertrouwt. Wij weten hoe belangrijk deze momenten voor u zijn en al onze teams staan ​​klaar om uw vakantie onvergetelijk te maken. We proberen onszelf altijd te vernieuwen en opnieuw uit te vinden om u te verrassen en van uw vakantie een unieke ervaring te maken.

Onze eerste ambitie is en zal altijd blijven om u tevreden te stellen. Wij beloven dat wij ons werk met hart en passie zullen blijven doen.

Op een dag Farret, altijd Farret

Zoals onze trouwste klanten zeggen

 • 1956

  Oprichting van Farret, in Vias Plage op een voormalig moerassig gebied. Het is een van de allereerste campings in Farinette (Vias Plage).

 • 1957

  Le Farret is de eerste camping in Vias die is uitgerust met toiletten. Een echte innovatie voor die tijd!

 • 2011

  Le Farret is de eerste camping in de Hérault die 5 sterren heeft behaald. Een teken van onze toewijding om u een comfortabele vakantie te bieden met eersteklas services en infrastructuur. Voor jou proberen wij onszelf altijd te overtreffen.

 • 2012

  Creatie van het Pacifische district met lagunes, de eerste in zijn soort in Frankrijk en Europa. Een unieke ervaring voor onze klanten. Een technisch en architectonisch hoogstandje dat de camping internationaal beroemd heeft gemaakt. Het Pacific-district zal in 2015 worden gevolgd door het Marina-district. Club Farret ontdekt dan zijn universum en wat het onderscheidt van de concurrentie. Dit is het begin van themawijken met een zorgvuldige inrichting en doordacht tot in het kleinste detail, zodat de verandering van omgeving compleet is.

 • 2013

  Vervolgens wordt de Tao-pool gecreëerd. Dit waterpark met bar bij het zwembad is een echte reproductie van een Balinese tempel en is zeker de favoriet van onze klanten. Op een camping is dit ongehoord! Le Farret doet zijn reputatie als pionier eer aan.

 • 2018

  Creatie van het derde overdekte en ontdekbare waterpark met glijbanen. Zwemmen is nu mogelijk bij alle weersomstandigheden.

 • 2019

  Opening van de Fitness Club, een sportschool die kan wedijveren met professionele clubs. 500 m² gewijd aan sport met ultramoderne en gloednieuwe apparatuur: een cardiozone (met een tiental loopbanden, crosstrainers, fietsen en roeiers), een volledige ruimte voor krachttraining met talrijke machines maar ook een kooi voor het beoefenen van Crossfit.

Themawijken
in Farret

De wereld rond in onze themawijken

Kies nu uw huuraccommodatie in een van onze themawijken: Santa Fé, Californië, het Caribisch gebied... Wij verzorgen de inrichting van onze groene ruimtes en onze stacaravans tot in het kleinste detail. In harmonie met de natuur en perfect geïntegreerd in de omgeving en locatie van de camping, zijn onze huisjes een uitnodiging om te reizen en een verandering van omgeving.

Pak uw koffers voor een onvergetelijke familievakantie!

Zie de plattegrond van de camping

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA