Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Santa Fé
New Mexico
stijl

Santa Fé wijk

Warme, stralende kleuren geven dit kleine dorpje met huisjes in New Mexico-stijl zijn charme.

Geniet van uw vakantie op het ritme van "musica latina"!

Wandel door de gangen en bewonder de omgeving. Aan het einde van de wijk hangt een reusachtig fresco dat Mexico voorstelt. In de vegetatie, calaveras (typische Mexicaanse doodshoofden), op de daken van de terrassen kleurrijke iguanas... Overal waar u kijkt, nemen details u mee naar Mexico City!

Deze cottages zijn ontworpen voor 4 tot 6 personen en hebben een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en twee slaapkamers. Kleurrijke, goed afgewerkte decoratie, weelderige vegetatie, een voetgangersgebied... het hele gezin zal genieten van een compleet andere omgeving.

Boek uw kampeervakantie in Vias Plage in onze Santa Fé cottages. Geniet van uw vakantie op het ritme van de "musica latina" voordat u zich laat gaan in een kleurrijke droomsiësta!

Waar ligt de wijk Santa Fé?

De wijk Santa Fé ligt in het tweede deel van de camping, tussen de Afrikawijk en de vakantiehuizen.

Santa Fé is bijzonder rijk aan vegetatie: palmbomen, cactussen, bananenbomen, bougainville... U zult genieten van de vele groene ruimtes die de wijk zijn charme geeft.

s Avonds kunnen kinderen spelen in de brede paden terwijl hun ouders genieten van de laatste zonnestralen op het terras.

De wijk is autovrij en er is parkeergelegenheid bij de ingang van de paden, maar u kunt wel met de auto naar het huisje rijden om uw koffers uit te laden.

In de buurt van het zwembad Aquadôme en het zwembad Tao is het gebied aangesloten op het kabelnetwerk, hoewel de huuraccommodaties niet zijn uitgerust met televisie.

Santa Fé
Accommodaties

Boek uw accomodatie in Vias plage

Santa Fé wijk

Cottage met 2 slaapkamers

28m²
2 sl.
1 bad.
4/6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA