Nieuw seizoen, nieuwe website :)

 1. Ontvangst /
 2. Activiteiten
VOOR ALLE
SMAKEN

Beach club, activités enfants, workshop, crossfit, sports et soirées...

Vandaag bij Farret

 • Miniclub 5-12 jaar

  Miniclub

  Miniclub 5-12 jaar

  Vergeet de dop, bidon en dichte schoenen niet! Het activiteitenschema staat op het mededelingenbord en hangt in de miniclub. De miniclub bevindt zich rechts van de Sportzone. Vergeet de eerste keer niet het informatieformulier in te vullen. Het terrein van de miniclub en het springkasteel zijn enkel toegankelijk tijdens de uren van de miniclub en in aanwezigheid van een animator. Als de activiteit buiten plaatsvindt, is het terrein afgesloten.

  Afspraak bij de miniclub

  10:00 - 12:00

 • Fitness: HIIT

  Fitness

  Fitness: HIIT

  Fitnessactiviteiten zijn toegankelijk voor personen ouder dan 16 jaar. Vergeet de handdoek, sportschoenen en fles water niet

  Fitness Club

  10:00 - 10:45

 • Aquafun

  Wateractiviteiten

  Aquafun

  Piscine Club 57

  11:30 - 12:00

 • Sundance

  Wateractiviteiten

  Sundance

  Piscine Club 57

  12:00 - 12:15

 • Miniclub 5-12 jaar oud

  Miniclub

  Miniclub 5-12 jaar oud

  Vergeet je pet, bidon en dichte schoenen niet! Het activiteitenschema staat vermeld op het mededelingenbord en hangt in de miniclub. De miniclub bevindt zich rechts van de Sportzone. Vergeet niet de eerste keer het informatieblad in te vullen. Het miniclubgedeelte en het springkasteel zijn alleen toegankelijk tijdens de minicluburen en in aanwezigheid van een begeleider. Indien de activiteit buiten plaatsvindt, is het gebied gesloten.

  15:00 - 17:00

 • Basketbal

  Sportactiviteiten

  Basketbal

  Sneakers vereist

  Sportzone

  15:00 - 16:30

 • Fitness: lichaamssculptuur

  Fitness

  Fitness: lichaamssculptuur

  Fitnessactiviteiten zijn toegankelijk voor personen ouder dan 16 jaar. Vergeet de handdoek, sportschoenen en fles water niet

  Fitnessclub

  17:00 - 17:45

 • Jeux Apéro

  Drinken Games

  Jeux Apéro

  Club 57

  18:30 - 19:00

 • Mini Disco

  Kinderanimatie

  Mini Disco

  Club 57

  20:30 - 21:00

 • Dansfeest - Top Gun

  Amusement

  Dansfeest - Top Gun

  Dresscode leger

  Clubje 57

  21:00 - 22:30

Zie het schema voor de dag

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA