Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Activiteiten /
  3. Sportzone
SPORT
ZONE

Wie heeft gezegd dat vakantie niet sportief kan zijn?

Houdt u meer van groepssporten of liever van individuele trainingen?

Sport zelfs op vakantie!

Als uw vakantie in het teken staat van sport en lichaamsbeweging, dan bent u hier op de juiste plek! Naast een uitgebreid programma met sportactiviteiten zijn er ter plekke genoeg voorzieningen om uw favoriete activiteiten te beoefenen. Padeltennis, petanque, voetbal, cardiotraining, krachttraining...

De keuze is aan u!

Buitensporten

Het outdoor multisportcomplex heeft een voetbalveld en basketbalveld, tafeltennistafels, een padelbaan en een jeu-de-boulesbaan. Elke week worden hier toernooien georganiseerd. Buiten de activiteiten is de sportzone voor iedereen toegankelijk.

Reserveer uw sessie direct bij de receptie of bij het infopunt ( ballen en rackets te leen).

  • Voetbal- en basketbalveld

  • Padel tennisbaan

  • Petanquebanen

  • Tafeltennistafel

Professionele fitnessruimte voor bodybuilding en crossfit

Sinds 2019 bieden we u een splinternieuwe, ultramoderne ruimte voor bodybuilding en cardiotraining van meer dan 300 m². Cardiozone, krachttoestellen, crossfitruimte... Een ruimte op gelijke voet met professionele clubs en uitzonderlijk voor een camping.

De apparatuur ter plaatse is compleet, nieuw en modern.

De fitnessruimte heeft een cardiogedeelte met: een waterroeiapparaat, steppers, loopbanden... en apparatuur voor bodybuilding en spierversterking: diverse gewichten, presses, pulleys, buikspierbanken... alles wat u nodig heeft om fit te blijven, zelfs tijdens uw vakantie in Vias Plage.

Met een crossfitkooi kunt u uw training variëren: slingertouw, bokszak, hoge stangen voor pull-ups, ruimte voor squats en gewichtheffen... Al het materiaal dat u nodig hebt om uw WOD ('workout of the day') in goede omstandigheden te doen.

Er is ook een ruimte gewijd aan fitness en groepslessen, met een volledig programma waaronder step, zumba, cardiotraining, pilates en yoga, allemaal gegeven door onze sportinstructeurs.

Onze trainer zal u verwelkomen en u helpen bij het gebruik van de toestellen.

De fitnessruimte is toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder.

ACTIVITEITEN
VOOR IEDEREEN

Gedurende het hele seizoen bieden onze entertainers iedere dag een vol activiteitenprogramma - dat is de CLUB-sfeer!

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA