Nieuw seizoen, nieuwe website :)

 1. Ontvangst /
 2. Praktische informatie /
 3. Veel Gestelde Vragen
Praktische =
informatie

Veelgestelde vragen

Algemene camping

Accepteert de camping dieren?

Huisdieren zijn toegestaan ​​op de kampeerplaatsen en in bepaalde huuraccommodaties (Afrikaanse huisjes, vakantiehuizen en Handiloft), tegen een dagelijkse vergoeding, te betalen bij boeking. Dieren moeten aangelijnd zijn. Het is verboden een dier alleen achter te laten op een kampeerplaats, vastgebonden of opgesloten in een auto of huurobject. Honden die als gevaarlijk worden beschouwd (categorie 1 en 2) worden niet geaccepteerd op de camping.

Mogen wij bezoekers ontvangen?

Bezoekers zijn welkom op uw camping in Vias Plage. Zij moeten worden aangemeld bij de bewaker bij wie zij een identiteitsbewijs achterlaten. Toegang tot zwembaden is (onder geen enkele omstandigheid) toegestaan.

In juli en augustus kost de dagkaart € 4 / persoon vanaf 13 jaar (geen toegang tot het zwembad).

Verblijf / Reservering

Hoe controleer ik de beschikbaarheid of ontvang ik een offerte?

De beschikbaarheid controleren of een offerte ontvangen, niets is eenvoudiger! Bezoek onze site om uw verblijf te simuleren. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Er is geen prijslijst meer.

Hoe betaal ik het saldo van mijn reservering?

U kunt uw saldo in alle veiligheid rechtstreeks op de site betalen met uw bankkaart. Klik gewoon op de knop BETAAL UW SALDO.

Als u uw saldo per bankoverschrijving wilt betalen, vindt u de RIB in de bevestigingsmail van uw reservering.

Kan ik het saldo van mijn reservering in termijnen betalen?

U kunt het saldo van uw reservering in meerdere termijnen betalen. Op het moment van reserveren moet een aanbetaling van 25% worden betaald om uw aanvraag te valideren. Vervolgens kunt u het aantal betalingen dat u wilt doen en het bedrag ervan rechtstreeks in uw Yelloh!-ruimte beheren. Dorp.

Kan ik eerder aankomen?

Bij verhuur is de sleuteloverdracht gegarandeerd vanaf 17.00 uur. Het is mogelijk om vanaf de middag aan te komen en te genieten van uw kampeervakantie, de zwembaden... terwijl u wacht op de sleutel. Wij checken u in bij de receptie en geven u de polsbandjes zodat u al toegang heeft tot het terrein. Wij gebruiken uw telefoonnummer om u te informeren zodra uw accommodatie beschikbaar is.

Op locatie is aankomst vanaf 13.00 uur.

Tot hoe laat kunnen we aankomen?

De receptie verwelkomt u tot 20.00 uur. Indien u na 20.00 uur arriveert, heet de nachtwaker u welkom bij de ingang van de camping. Hij zal u de sleutels van uw stacaravan overhandigen, maar u zult de volgende dag naar de receptie moeten gaan om uw aankomst af te ronden.

Hoe vindt de inbezitneming van de stacaravan plaats?

U vindt een inventarisblad met de belangrijkste meubels die binnenin aanwezig zijn (bestek niet meegerekend). Heeft u iets te melden, kom dan binnen 24 uur na aankomst naar de receptie. Het inventarisblad blijft in de verhuur aanwezig.

Hoe verloopt het vertrek?

Voor verhuur is het vertrek tussen 08.00 en 10.00 uur zonder afspraak. U dient uiterlijk 10.00 uur de sleutel in te leveren bij de receptie en uw parkeerplaats te verlaten.

Voor staanplaatsen hoeft u alleen maar naar de receptie te gaan om de armbanden in te leveren en uw borg terug te krijgen. Vertrek is tussen 8.00 en 11.00 uur.

Worden baby's en kinderen meegeteld in het aantal personen voor accommodatie?

De maximale capaciteit die voor onze huuraccommodaties wordt weergegeven, omvat alle deelnemers aan het verblijf, inclusief kinderen en baby's.

Kunnen we op de dag van vertrek nog gebruik maken van de infrastructuur?

Ja, wij vragen u eenvoudigweg om uw voertuig buiten de camping te parkeren.

Hoeveel tenten kan ik op mijn kampeerplaats plaatsen?

Je kunt zoveel tenten plaatsen als je wilt en als de grootte van de kampeerplaats dit toelaat. U kunt echter niet met meer dan 6 personen per plaats verblijven en ruimte houden voor de auto, omdat wij geen parkeergelegenheid hebben.

Moeten wij toeristenbelasting betalen?

Ja, het gemeentehuis van Vias vereist de betaling van toeristenbelasting voor elke volwassene. De prijs wordt vastgesteld door de gemeente en geldt elke dag voor elke persoon ouder dan 18 jaar die aan het verblijf deelneemt. Momenteel (seizoen 2024) bedraagt ​​de prijs 86 cent per dag per volwassene.

Betaalmiddelen

Accepteert u vakantiecheques (ANCV)?

Ja, wij accepteren vakantievouchers en ANCV connect om uw reservering te betalen. Ze moeten op naam staan ​​van de reserveringshouder of van één van de deelnemers.

U kunt ze gebruiken om uw reservering te betalen door de gevraagde betalingstermijnen te respecteren en ze per post te verzenden. Je kunt ze ook ter plaatse gebruiken in de restaurants van de camping.

Bent u VACAF goedgekeurd?

Nee, wij zijn niet VACAF-goedgekeurd en accepteren geen VACAF-vouchers.

Accommodaties

Moeten we lakens en handdoeken meenemen?

In premium en 4 flower accommodaties zijn lakens en handdoeken aanwezig.

Voor andere huurtypes (2/3) dient u uw eigen wasgoed mee te nemen. Vergeet niet om de afmetingen van de bedden te bekijken in de beschrijving van uw huur. U heeft ook de mogelijkheid om beddengoed en toiletartikelen te huren, op voorafgaande reservering. Een eenpersoonsbed + handdoekenpakket voor 1 persoon kost €30. Een tweepersoonsbed + handdoekenpakket voor 2 personen kost €42.

Als u het vergeet, verkopen wij wegwerplakens bij de receptie: € 8 per set (voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed).

NB: Theedoeken zijn bij geen van onze huuraccommodaties inbegrepen.

Is er een tv in de stacaravans?

De Premium accommodatie (Pacific, Marina en California 2 slaapkamers), 4* (Côté Mer, Farret Island 3 slaapkamers en Beach Life 3 slaapkamers) en vakantiehuizen met airconditioning zijn uitgerust met televisie.

Voor overige verhuur en * is er geen televisie aanwezig.

Bijna al onze wijken zijn voorzien van netwerk-tv, dus je kunt je eigen televisie meenemen (en vergeet kabel niet). Behalve in de districten Africa, Chardonnay, Pirates, Happy Tent, studio's en Maison 80.

Televisies met antenne zijn te huur via https://idealoc34.fr/   (info, prijzen en reserveringen op hun website)

Zijn barbecues toegestaan ​​op het terrein?

Op de camping zijn alleen elektrische barbecues, gasbarbecues en plancha’s toegestaan. Houtskoolbarbecues zijn verboden.

Voor het TAO-zwembad staat een collectieve houtskoolbarbecue tot uw beschikking. (Houd er rekening mee dat de grill en houtskool niet worden meegeleverd).

Is er een barbecue in de huisjes?

De accommodaties zijn niet uitgerust met barbecues, maar u kunt deze zelf meenemen of er een huren via https://idealoc34.fr/   (info, prijzen en reserveringen op hun website).

Let op: houtskoolbarbecues zijn verboden.

Kunnen we meerdere voertuigen voor onze Cottage parkeren?

Normaal gesproken niet. Per huurperiode is slechts één voertuig inbegrepen, behalve bij Premium Cottages.

Op de dag van aankomst kan de beheerder, indien er beschikbaarheid is, u vertellen of u wel of niet een tweede voertuig kunt parkeren.

Kan ik een kleine tent voor mijn huuraccommodatie opzetten?

Nee, een tent voor de huuraccommodatie is niet toegestaan.

Heeft u de matras bij het babybedje?

Nee, bij het boeken van een reiswieg wordt het matras niet meegeleverd.

Strand en zwemmen

Zijn zwemshorts toegestaan?

Ja, zwemshorts zijn toegestaan ​​in onze 3 zwembaden

Welke zwemkleding is toegestaan?

Bikini's en zwemkleding uit één stuk, slips, boxers en zwemshorts, anti-UV-zwem-T-shirts zijn toegestaan.

ONGEAUTORISEERDE outfits zijn: jumpsuit, legging, jurk, pareo, katoen of stads-T-shirt, kleding tot onder de knie, ondergoed, neopreenkleding, losse kleding en/of kleding die het hele lichaam bedekt, is ten strengste verboden.

Zijn boeien of opblaasbare voorwerpen toegestaan?

Nee, boeien worden niet geaccepteerd in zwembaden

Hebben dagbezoekers toegang tot het zwembad?

Nee, dagbezoekers zijn niet toegestaan ​​in de watergebieden.

Zijn de zwembaden verwarmd?

In het laagseizoen zijn de zwembaden en peuterbaden verwarmd, maar de watertemperatuur is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kan ik het waterpark betreden zonder op de camping te verblijven?

Onze waterparken zijn exclusief gereserveerd voor onze klanten. Bedankt voor uw begrip.

Zijn honden toegestaan ​​op het strand?

Volgens het prefectuurdecreet zijn honden tussen 1 oktober en 15 juni toegestaan ​​op de stranden van de gemeente Vias. Tussen 15 juni en 30 september zijn honden verboden op de stranden van Vias.

Goed nieuws: honden zijn het hele jaar door toegestaan ​​op Plage du Clôt, in La Tamarissière/Agde.

Het strand van Clôt strekt zich uit van de monding van het Clôt-kanaal (ongeveer 400 meter) tot de bunkers van Tamarissière in de richting van de monding van de Hérault.

Activités et animations

Zijn er activiteiten in het laagseizoen?

Ja, ook in het laagseizoen biedt een animatieteam dag- en avondactiviteiten en een kinderclub, van opening tot sluiting van de camping. De diensten worden aangepast afhankelijk van de opkomst en het weer. U kunt het animatieschema raadplegen op de actuele evenementenpagina of op onze mobiele applicatie (elke dag elke week bijgewerkt)

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind inschrijven voor de miniclub?

Onze miniclub verwelkomt uw kind van 5 tot 12 jaar voor een activiteit onder toezicht van een begeleider.

Is er een babyclub of kinderopvang?

Nee, er is geen babyclub of kinderopvang. De kinderclub begint vanaf 5 jaar.

Is er een tienerclub?

Ja, de Teen Club verwelkomt alleen kinderen van 13 tot 17 jaar in juli en augustus. Geen registratie nodig.

Moeten we kinderen inschrijven voor de Mini Club?

Registratie is niet vereist, u hoeft alleen maar de eerste keer met hen mee te gaan om een ​​formulier in te vullen.

Moeten wij ons inschrijven voor de activiteiten?

Voor algemene activiteiten geldt alleen voor excursies aanmelding. Dit kan in het hoogseizoen bij het infopunt of in het laagseizoen bij de receptie.

Worden de activiteiten betaald?

Op uw camping in Vias zijn de activiteiten gratis, tenzij anders aangegeven (direct op het programma). Voor kinderen en tieners zijn bepaalde uitstapjes, picknicks, avonden, enz. betalend (gespecificeerd op het activiteitenschema).

Voor het algemene programma zijn ook de excursies die in samenwerking met het animatieteam en onze dienstverleners worden aangeboden, verschuldigd.

Welke activiteiten worden er aangeboden tijdens de Creatieve Werkplaats?

Sabine verwelkomt je 6/7 dagen (uren variëren afhankelijk van het seizoen) in het creatieve atelier.

Gelegen achter de Pacific-wijk, worden ter plaatse veel creatieve activiteiten aangeboden met beschikbare apparatuur:

 • Pottenbakkerij

 • Verf

 • Mozaïek…

Er worden geen lessen gegeven, Sabine is er alleen om u te adviseren. De creatieve workshop is gratis, maar voor specifieke producten (bijvoorbeeld zijdeschilderen) kan een financiële bijdrage worden gevraagd.

Diensten

Zijn de diensten buiten juli en augustus geopend?

Alle diensten (entertainment, catering, winkelen, spa, enz.) worden aangeboden vanaf de eerste tot de laatste dag dat de camping open is.

De schema's worden aangepast aan de opkomst en seizoensinvloeden.

Sommige specifieke diensten zijn niet volledig toegankelijk (bijvoorbeeld: zwembadbars zijn geopend in mei en sluiten in september, maar Bar C57 is het hele seizoen geopend).

Is de wifi gratis?

Het WI-FI-netwerk is op de hele camping beschikbaar. Voor elk verblijf wordt een code voor 1 apparaat aangeboden. Indien nodig kunt u extra aansluitingen aanschaffen bij het infopunt of bij de receptie of rechtstreeks via de website van Osmozis.

Voor Premium hosting kunt u maximaal 4 apparaten aansluiten.

Kunnen we fietsen huren?

Wij bieden fietsverhuur aan bij het infopunt in het hoogseizoen en bij de receptie in het laagseizoen.

Wat kunnen we vinden bij het infopunt?

Het infopunt is het kleine VVV-kantoor van de camping, gelegen naast de receptie. Het is geopend vanaf juni. Je kunt er wifi kopen, de padeltennisbaan reserveren, je aanmelden voor excursies, boeken lenen en toeristische informatie over de regio vinden.

Hoe werken wasmachines?

Wasmachines worden betaald in munten: € 5, net als wasdrogers: € 2.

Indien nodig vindt u wasmiddel in de campingsupermarkt (verkocht in losse capsules bij de kassa).

De wasserijen bevinden zich in de sanitaire ruimtes Bananiers, Chardonnay en Beach Farret.

Hebben we muntjes nodig voor de wasmachine?

Nee, dit zijn munten van € 1 en € 2. De receptie of winkels kunnen u wisselgeld geven

Worden vakantiecheques en restaurantcheques in winkels geaccepteerd?

Restaurantvouchers en vakantiecheques worden in de restaurants van de camping geaccepteerd. In de supermarkt worden ze niet geaccepteerd.

Zijn de restaurants toegankelijk voor buitenstaanders?

Ja, de restaurants zijn toegankelijk voor mensen buiten de camping.

Buitenstaanders die toegang willen krijgen tot het restaurant, moeten zich melden bij de bewaker bij de ingang van camping Farret.

Vervoer

Hoe bereik ik de campings van Vias Plage met de trein?

Als u met de trein reist, zijn de dichtstbijzijnde stations bij de camping:

 • Vias-station (3 km)

 • Agde-station (8 km)

 • Station Béziers (18 km)

Is er een vliegveld in de buurt van de camping?

Ja, de luchthaven Béziers - Cap d’Agde Méditerranée ligt op 8 km van Club Farret.

Is er een pendeldienst voor vervoer naar de luchthaven of het treinstation?

De camping biedt geen pendeldienst voor transfers. Je kunt een taxi nemen.

Er zijn ook bussen. Alle informatie is beschikbaar op hun website: https://www.capbus.fr/

 • De camping ligt op 7 km van het station van Agde en er is een buslijn mogelijk tussen het station en Vias-plage met Capbus en alleen in juli en augustus.

 • De camping ligt op 8 km van de luchthaven Béziers Cap d’Agde.

De luchthaven Béziers Cap d'Agde biedt, in samenwerking met Hérault transports, een pendeldienst aan bij het vertrek en de aankomst van elke vlucht van/naar het centrum van Vias.

Vertrek vanaf de luchthaven: 30 minuten na aankomst van elke vlucht.

Aankomst op de luchthaven: 1u30 vóór het vertrek van elke vlucht.

Prijs: enkel shuttleticket 2 euro per rit.

https://beziers.aeroport.fr/acces-et-services/navettes/

Zodra u in het centrum van Vias aankomt, moet u de bus nemen tussen Vias en het strand van Vias. Het is een reguliere lijn in juli en augustus en een on-demand lijn in het laagseizoen.

Hoe kan ik Vias Plage en de omgeving verkennen als ik geen auto heb?

Als u geen auto heeft, worden alle diensten ter plaatse aangeboden en kunt u absoluut genieten van uw verblijf in Vias Plage zonder vervoermiddel.

Om rond te komen, is het mogelijk om:

 • Huur fietsen voor korte ritten (direct op de camping)

 • Huur een voertuig bij onze partner Garage Renault Lafitte

 • Gebruik een taxiservice

 • Gebruik het openbaar vervoer. In het hoogseizoen verzorgt een pendeldienst vervoer tussen Vias Centre en Vias Plage. Voor de dienstregelingen en routes die door het stedelijk gebied worden aangeboden, gaat u naar de website van Cap Bus: https://www.capbus.fr/

Contact
Formulier

Kunt u het antwoord op uw vragen niet vinden, neem dan gerust contact met ons op

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA