Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Africa
Afrikaanse
savanne

Africa wijk

Welkom op de Afrikaanse savanne!

2-slaapkamer cottages voor maximaal 6 personen en uw hond

Ga door de Rhino Arch en laat u meenemen naar het hart van Afrika. Observeer de dieren die verborgen zitten in de vegetatie: leeuw, olifant, neushoorn.

Neem de tijd om de muurschilderingen te bewonderen: een reproductie van een Afrikaans dorp en dieren van de savanne... We hebben aan alles gedacht om u mee te nemen op reis!

In dit gebied vindt u huisjes met twee slaapkamers, uitgerust voor maximaal 6 personen, waarin huisdieren zijn toegestaan (tegen betaling).

Bougainville, bananen- en palmbomen... U verblijft in een prachtig park met een Mediterraans tintje.

Waar ligt de wijk Afrika?

De wijk Afrika loopt langs het zwembad Tao en het Aquadôme.

Het is een rustige, aangelegde wijk in het tweede deel van de camping.

Hier bent u ver weg van de drukte van de camping. We raden u aan om uw fietsen mee te nemen, zodat u zich snel en gemakkelijk kunt verplaatsen. U kunt ook fietsen huren bij de receptie als dat nodig is.

Dit gebied is niet autovrij, maar de parkeerplaats bevindt zich bij de ingang van het gebied, niet naast uw cottage.

Als u met huisdieren reist, is dit de accommodatie voor u. Alle 4-potige vrienden zijn welkom in deze accommodaties.

Africa
Accommodaties

Boek uw accommodatie in Vias Plage

Africa wijk

Cottage met 2 slaapkamers

28m²
2 sl.
1 bad.
4/6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA