Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Andere accommodaties
Voor alle
smaken

Andere accommodaties

Ons vakantiedorp is georganiseerd in verschillende wijken en onze accommodaties zijn harmonieus geïntegreerd in de natuurlijke omgeving om het welzijn en de sereniteit van iedereen te garanderen.

Kies de accommodatie die het beste bij uw vakantiewensen past.

Club Farret in Vias-Plage is een terrein van 14 hectare waar u er even helemaal tussenuit kunt in een bijzonder verzorgde en bloemrijke omgeving, waar respect voor het milieu hand in hand gaat met welzijn en levenskunst.

Kies de accommodatie die het beste past bij uw vakantiewensen en uw budget.

 Het grootste deel van onze accommodaties bestaat uit stacaravans in themazones, maar er zijn ook enkele "vaste" campingverblijven: vakantiehuizen, studio's, hutten en appartementen.

Net als de rest van het landgoed worden deze accommodaties met veel zorg onderhouden en zijn ze opvallend schoon. Ze profiteren van de campingomgeving, maar behouden alle voordelen van een echt huis.

Ze variëren van 1 tot 3 bloemen en zijn comfortabel en aangenaam.

Deze accommodaties zijn niet opgenomen in de campingclassificatie en hebben toegang tot alle diensten en infrastructuur van Club Farret.

Waar bevinden deze accommodaties zich?

Deze accommodaties zijn ideaal geplaatst op de camping.

De studio's en appartementen liggen vlakbij het zwembad C57, het hart van de camping en het strand.

Alle vakantiehuisjes (met of zonder airconditioning), cabanes en handilofs van het tweede deel van de camping liggen op gelijke afstand van de zwembaden en bevinden zich op een central plekje.

Andere
accommodaties

Boek uw verblijf in Vias Plage

Andere accommodaties

Vakantiehuis met airconditioning

26m²
2 sl.
1 bad.
4 pers.
Meer informatie

Andere accommodaties

Appartement

28m²
2 sl.
1 bad.
4/6 pers.
Meer informatie

Andere accommodaties

Cabane

28m²
2 sl.
1 bad.
4/5 pers.
Meer informatie
Voir tous les hébergements
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA