Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Marina
Helderblauwe
lagune

Marina wijk

De wijk Marina combineert design, hoogwaardig comfort en elegantie en zal u ook overtuigen dankzij de doorschijnende blauwe lagune rond de wijk.

Marina wijk met lagune voor 6 personen.

Een combinatie van design, topklasse comfort en elegantie. De wijk Marina zal u ook overtuigen met de helderblauwe lagune die het geheel omringt.

Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen op uw privéponton, in uw ligstoel en uw koude drankje, om het meeste uit uw verblijf te halen.

Uw parkeerplaats bevindt zich aan de ingang van de wijk, die volledig autovrij is.

Waar ligt de Marina-wijk met lagunes?

De stacaravans Marina, in de buurt van de Sport Zone, bevinden zich in het hart van uw camping in Vias. Op een steenworp afstand van het zwembad C57 en de gelijknamige bar, zult u van de Marina-wijk houden als u wilt deelnemen aan de animatie en dicht bij de belangrijkste diensten wilt zijn.

Tegelijkertijd is de wijk autovrij, zodat u alle gelegenheid heeft om te ontspannen.

Marina
Accommodaties

Boek uw accommodatie in Vias Plage

Marina wijk

Cottage met 3 slaapkamers

40m²
3 sl.
2 bad.
6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA