Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Pacific
een hemelse
setting

Pacific wijk

Ga mee voor een droomvakantie, omringd door een turkooisblauwe lagune.

Pacific wijk met lagunes

Vertrek voor een droomvakantie omringd door turquoise blauwe lagunes.

De Pacific wijk zal voldoen aan uw verwachtingen voor een vakantie op een eiland. Deze volledig autovrije wijk is ideaal voor een rustige vakantie, ver weg van de drukte van de camping.

 Uw parkeerplaats bevindt zich bij de ingang van de wijk.

Waar liggen de Pacific cottages met lagunes ?

De Pacific cottages liggen in het tweede deel van de camping, vlakbij de creatieve werkplaats. Het is een rustige locatie, weg van de drukte van de camping, maar toch vlakbij het Tao zwembad en het Aquadôme.

Omdat het een voetgangersgebied is, mogen er geen auto's in. Ideaal voor een rustgevende vakantie.

Pacific
Accommodaties

Boek uw accomodatie in Vias Plage

Pacific wijk

Cottage met 3 slaapkamers

40m²
3 sl.
2 bad.
6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA