Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Pirates
Welkom in het
Caribisch gebied

Pirates wijk

Verschuil uzelf in een bungalow in het hart van de exotische vegetatie.

Er zijn 2 soorten cottages beschikbaar: met 1 of 3 slaapkamers.

Deze cottages met airconditioning en privéterrassen laten u genieten van de zonnige dagen van Vias-Plage. Reis naar een tropische oase en geniet van de rust en stilte van de Piratenwijk. Met uw voeten direct in het witte zand lijkt het alsof u in het hart van de Cariben bent beland.

Of u nu met z'n tweeën bent of met uw gezin, u zult een heerlijke vakantie doorbrengen op onze camping in Vias Plage.

Deze wijk is autovrij en volledig omringd door zand.

Waar ligt de wijk Pirates?

De Piraten accommodaties liggen naast de Beach Life zone.

Ze liggen in de buurt van het zwembad Tao en het Aquadôme, in het tweede deel van de camping.

Deze wijk is geïnspireerd op de Caribische eilanden, is autovrij en omringd door zand. Om een complete verandering van omgeving te creëren, is er speciale aandacht besteed aan de beplanting. Tussen de kleine steegjes hebben we de indruk dat we door de jungle lopen en op avontuur gaan.

We raden dit gebied aan als u met uw gezin reist (de kinderen vinden het vooral leuk om in het zand aan de rand van de cottage te spelen), maar ook als u met z'n tweeën verblijft, want een deel van het gebied bestaat uit 2-persoons huuraccommodaties.

Parkeerplaatsen bevinden zich bij de ingang van de wijk.

Pirates
Accommodaties

Boek uw accommodatie in Vias Plage

Pirates wijk

Cottage met 1 slaapkamer

15m²
1 sl.
1 bad.
2 pers.
Meer informatie

Pirates wijk

Cottage met 3 slaapkamers

31m²
3 sl.
1 bad.
6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA