Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Beach Farret
een prachtig
zandstrand

Beach Farret wijk

De wijk Beach Farret in Vias-Plage ligt op 300 m van de ingang van camping Farret, direct aan de Middellandse Zee, en komt uit op een prachtig zandstrand.

Deze 4-sterrenwijk heeft alle voordelen van de 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

Het wordt door een openbare weg verbonden en ligt buiten de drukte en het centrum van de camping. Hoewel het een 4-sterrenwijk is, profiteert deze van alle 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

Op deze idyllische plek garandeert het stralende blauw van de hemel, de intensiteit van de Middellandse Zee en het warme licht van het zuiden u een 100% rustgevende kampeervakantie in Vias Plage.

Deze wijk heeft prachtige cottages, verfijnd ontworpen en voorzien van al het comfort dat nodig is voor een geslaagde vakantie.

Nieuw in 2023: ontdek de Happy Tent accommodaties. Gemeubileerde tenten aan zee voor een unieke glampingervaring.

Waar ligt Beach Farret?

Beach Farret ligt op ongeveer 300 meter van de hoofdingang van de camping. Beach Farret ligt aan zee en heeft een directe toegang tot het strand.

Om er te komen, kunt u gebruik maken van de openbare weg "André Farret". Deze wijk baadt in de zon en is heerlijk rustig. In juli en augustus kunt u 's ochtends terecht bij de receptie van Beach Farret. Toeristische informatie, bestellingen van brood en gebak, enz.: onze receptionisten helpen u graag verder.

Wij raden dit gebied aan als u van rust en de de nabijheid van de zee houdt.

Beach Farret is een 4 sterren camping met toegang tot de volledige 5 sterren Club Farret, de diensten (animatie, bars en restaurants, enz.) en faciliteiten (zwembaden, spa, fitnessruimte, enz.). Voor een gemakkelijke toegang tot andere delen van de camping raden we u aan uw fiets te gebruiken. Niet bij de hand? Bij de receptie van Club Farret kunt u fietsen huren.

Beach Farret
Accommodaties

Boek uw accommodatie in Vias Plage

Beach Farret wijk

Beach House

140m²
3 sl.
3 bad.
6 pers.
Meer informatie

Beach Farret wijk

Cottage Patio met 2 slaapkamers

28m²
2 sl.
2 bad.
4 pers.
Meer informatie

Beach Farret wijk

Cottage Tropical met 2 slaapkamers

28m²
2 sl.
1 bad.
4/6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA