Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Chardonnay
rustige en
ontspannen sfeer

Chardonnay wijk

In de Chardonnaywijk lijkt de tijd te hebben stilgestaan en u kunt heerlijk genieten van de schaduw en de mooie planten.

Cottages met airconditioning voor 4 tot 6 personen

Hier beleeft u La Dolce Vita op het ritme van de zon. s Ochtends heerlijk ontbijten op het terras, al luisterend naar het gezang van de vogels, terwijl u zich 's middags laat wiegen door het gezang van de krekels. s Avonds, tijdens het aperitief, kunt u genieten van de laatste zonnestralen van Vias Plage.

Als vakantie in het teken staat van rust en ontspanning, dan zullen de Chardonnay cottages u zeker bevallen.

Op een paar meter afstand ligt het zwembad Tao, ingericht in de stijl van een Thaise tempel, en het overdekte zwembad met glijbanen.

De 4 tot 6-persoons cottages met airconditioning komen uit op een kleine tuin waar u heerlijk kunt genieten van uw kampeervakantie, al luierend op een ligstoel.

Waar bevindt de wijk Chardonnay zich?

Deze wijk ligt dicht bij het Aquadôme, aan de achterkant van de Farret Island wijk . Het is een stille en rustgevende wijk met veel schaduw (afhankelijk van het moment van de dag en de locatie).

U zult genieten van de weelderige vegetatie in dit gebied, met zijn typische Occitaanse charme.

Weg van de drukte en het hoofdgedeelte van de camping, raden we u aan deze huisjes te boeken als u uw verblijf wilt inrichten naar uw eigen wensen in plaats van naar de drukte van de camping.

Chardonnay
Accommodaties

Boek uw accomodatie in Vias Plage

Chardonnay wijk

Cottage met 2 slaapkamers

28m²
2 sl.
1 bad.
4/6 pers.
Meer informatie
Themawijken
in Farret

Ontdek onze andere themawijken

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA