Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Staanplaatsen
CAMPING
PLAATSEN

Verblijf op een kampeerplaats aan zee

Een warme, gezellige sfeer gegarandeerd! Hier kunt u een aperitief of een maaltijd delen met uw buren, veel nieuwe vrienden maken voor de kinderen, jeu de boules spelen op de lanen... Kortom, een echte kampeervakantie met alle moderne comfort! We kunnen niet wachten om volgende zomer terug te komen.

Standplaatsen op Beach Farret

Staanplaatsen Beach Farret

100m²
Meer informatie

Standplaatsen op Beach Farret

Staanplaatsen Beach Farret met uitzicht op zee

100m²
Meer informatie

Farret Kampeerplaatsen

Farret Staanplaatsen

80m²
Meer informatie

Farret Kampeerplaatsen

Farret standplaatsen met uitzicht op zee

80m²
Meer informatie

De eenvoud en vrijheid van kamperen met alle comfort!

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (maximaal 10A). Er zijn voldoende waterfonteinen in de straatjes.

Er zijn over de hele camping niet minder dan 8 toiletgebouwen:

  • Verwarmde "Bananiers" toiletten

  • Kinderruimtes met babyhoek

  • Wasserij

  • Gerenoveerd vaatwasblok

Twee camper serviceplaatsen voor het legen van afvalwater en het bijvullen van drinkwater zijn beschikbaar op Le Farret en Le Beach Farret.

Op onze hondvriendelijke camping kunt u uw huisdier meenemen (tegen betaling). Er is een hondendouche beschikbaar in de kleine serviceruimte achter het toiletgebouw voor de "bananiers".

Comfortabel sanitair

Onze 8 comfortabele sanitairgebouwen zijn verdeeld over de 2 wijken van onze camping. Het centrale toiletgebouw, "Les Bananiers", is verwarmd buiten het seizoen. Ze zijn ontworpen voor het comfort van onze kampeerders.

Standplaatsen
met uitzicht op zee

Voor een prachtig uitzicht kunt u kiezen voor onze kampeerplaatsen met uitzicht op zee.

Ontbijten met het geluid van de golven, zonsondergang over het water... U bent op de beste plek om te genieten van alle voordelen van een camping met directe toegang tot het strand.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA