Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Staanplaatsen /
  4. Staanplaatsen Beach Farret
Beach Farret
wijk

Staanplaats Beach Farret

Vanaf 21€ per nacht

100m2
pets
Stroom 10A

Staanplaatsen Beach Farret wijk

Op Beach Farret, aan zee, zijn de plaatsen groot en badend in de mediterrane zon.

Mijn Beach Farret staanplaatsen

Op 300 meter van de hoofdingang, via het openbaar weggetje, ligt Beach Farret, ver weg van de drukte en uit het centrum van de camping. Deze 4-sterrenzone profiteert van alle 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

Beach Farret
wijk

Onder de zon van de Middellandse Zee, met directe toegang tot het strand.

Boek
uw verblijf

Reserveer uw staanplaatsen in Vias-Plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen
directe toegang
TOT HET STRAND

Onder de zon van de Middellandse Zee, met directe toegang tot het strand, zullen liefhebbers van een rustige vakantie genieten van de ruime standplaatsen.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA