Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Staanplaatsen /
  4. Staanplaatsen Beach Farret
Beach Farret
wijk

Staanplaats Beach Farret

Vanaf 21€ per nacht

100m2
pets
Stroom 10A

Staanplaatsen Beach Farret wijk

Op Beach Farret, aan zee, zijn de plaatsen groot en badend in de mediterrane zon.

Deze rustige wijk heeft een uitzonderlijke ligging aan zee. De staanplaatsen zijn zeer ruim en meten minimaal 100 m².

Wij raden de Beach Farret plaatsen aan als u een grote kampeeruitrusting heeft (tent, caravan of camper). Hier beleeft u een slow-living vakantie aan zee met directe toegang tot het strand.

Om bij Beach Farret te komen, gebruikt u een openbare weg (Beach Farret ligt op ongeveer 300 meter van de hoofdingang van uw camping in Vias Plage).

De standplaatsen Beach Farret hebben toegang tot alle diensten en faciliteiten van Yelloh! Village Club Farret (zwembaden, animatie, fitnessruimte...).

  • Vacances en location pour van
    Vacances en location pour van

Mijn Beach Farret staanplaatsen

Op 300 meter van de hoofdingang, via het openbaar weggetje, ligt Beach Farret, ver weg van de drukte en uit het centrum van de camping. Deze 4-sterrenzone profiteert van alle 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

Ter plekke verwelkomen we u in juli en augustus elke ochtend. Onze receptionistes geven u graag alle informatie die u nodig heeft: rondleidingen door de regio Occitanie, tijdschema's van de markten, informatie over de camping, enz. Wij beantwoorden uw vragen en nemen ook uw bestellingen op voor brood en gebak voor de volgende dag (rechtstreeks geleverd op uw standplaats).

Al onze staanplaatsen hebben toegang tot 10A elektriciteit, aangesloten op een gemeenschappelijke terminal voor meerdere staanplaatsen (neem een verlengsnoer en een Franse verloopstekker mee indien nodig).

Er is ook een groot sanitairgebouw op de camping met een wasruimte, afwasvoorzieningen en een chemische put. Onze toiletten zijn geschikt voor mindervaliden.

Achter het toiletgebouw bevindt zich een speeltuin.

Onze kampeerplaatsen zijn niet aangesloten op de waterleiding.  

Beach Farret
wijk

Onder de zon van de Middellandse Zee, met directe toegang tot het strand.

Boek
uw verblijf

Reserveer uw staanplaatsen in Vias-Plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA