Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Beach Farret
directe toegang
TOT HET STRAND

Standplaatsen op Beach Farret

Onder de zon van de Middellandse Zee, met directe toegang tot het strand, zullen liefhebbers van een rustige vakantie genieten van de ruime standplaatsen.

Verblijf in Vias Plage op onze staanplaatsen met directe toegang tot de zee

In een typisch mediterraans kader zet u uw tent op of zet u uw caravan neer voor een vakantie met uw hoofd in de sterren: oleanders, palmbomen, zand, uitzicht op zee... Het zuiden strekt zijn armen naar u uit voor een kleurrijke en onvergetelijke vakantie. Neem uw hangmat, ligstoelen en voortent mee om optimaal te genieten van het buitenleven.

Deze 4-sterrenwijk profiteert van alle 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

  • Volledig uitgerust en modern sanitair voor uw comfort

  • Een camperserviceplaats

  • Elke ochtend in juli-augustus een welkom bij de receptie van Beach Farret. Onze gastvrouwen informeren u over de regio en beantwoorden al uw vragen.

  • In juli en augustus elke ochtend bezorging van brood en gebak (de dag ervoor te bestellen bij de receptie bij de ingang van Beach Farret).

  • Een speelruimte voor kinderen

De keywords: gezelligheid, camping spirit en sereniteit.

De standplaatsen Beach Farret liggen in een rustige en vredige omgeving aan zee.

Via een openbare weg en op ongeveer 300 meter van de hoofdingang ligt Beach Farret ver van alle drukte en buiten het centrum van de camping. Dit 4-sterrengedeelte profiteert van alle 5-sterrenservice en -faciliteiten van Club Farret.

Beach Farret
Staanplaatsen

Reserveer uw staanplaats in Vias-Plage

Standplaatsen op Beach Farret

Staanplaatsen Beach Farret met uitzicht op zee

100m²
Meer informatie

Standplaatsen op Beach Farret

Staanplaatsen Beach Farret

100m²
Meer informatie

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA