Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Farret
dicht bij
alles

Farret Kampeerplaatsen

In de Farret Wijk liggen onze staanplaatsen op een steenworp afstand van alles!

Verblijf in Vias Plage op onze staanplaatsen

Op Farret liggen onze staanplaatsen op een steenworp afstand van alles!

Receptie, zwembad, bars en restaurants, winkels, maar ook een fitnessclub en sportzone... Een verblijf op de staanplaatsen van Farret betekent volop genieten van het leven op de camping!

Aperitieven met de buren, gezamenlijke barbecues in de straatjes, geïmproviseerde jeu de boules spelen... dat is vakantie op camping Farret in Vias.

Tenten, caravans, campers, onze staanplaatsen bieden plaats aan alle soorten voorzieningen. U kunt met maximaal 6 personen verblijven. Het is mogelijk om een tent bij te plaatsen (tegen betaling) en huisdieren zijn toegestaan (tegen betaling).

  • Location à Vias Plage
    Location à Vias Plage

Standplaatsen met uitzicht op zee of dichtbij activiteiten en winkels

Wilt u wakker worden met het geluid van de golven en de hele dag naar de zee kijken? Kies dan voor onze Farret-kampeerplaatsen met uitzicht op zee.

Badend in de zon en omringd door heggen, liggen de kampeerplaatsen dichtbij de directe toegangen tot het strand. Hier geniet u van een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee.

Liever dicht bij activiteiten en winkels? Dan zijn onze klassieke Farret-kampeerplaatsen iets voor u. Als u schaduwrijke plaatsen wilt, neem dan contact op met de reserveringsafdeling.

Farret
STANDPLAATSEN

Reserveer uw campingstandplaats in Vias plage

: Een kampeerplaats boeken bevat: een staanplaats voor 1 of 2 personen, een caravan of tent en een auto, 10 Ampère elektriciteit, toegang tot sanitaire voorzieningen, entertainment en een wifi-code voor 1 apparaat.

Farret Kampeerplaatsen

Farret standplaatsen met uitzicht op zee

80m²
Meer informatie

Farret Kampeerplaatsen

Farret Staanplaatsen

80m²
Meer informatie

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA