Nieuw seizoen, nieuwe website :)

 1. Ontvangst /
 2. Accommodaties en campingplaatsen /
 3. Staanplaatsen /
 4. Farret standplaatsen met uitzicht op zee
Farret
wijk

Farret kampeerplaatsen met uitzicht op zee

Vanaf 23€ per nacht

80m2
pets
Stroom 10A

Farret kampeerplaatsen met uitzicht op zee

Vakantie aan zee, ja, maar met een fantastisch uitzicht! De zee ligt vlakbij en biedt u een onvergetelijk panorama.

Zodra u wakker wordt, ontbijt u op uw terras... Kijk naar de golven, de meeuwen, de hardlopers en de eerste vakantiegangers. Haal diep adem, ontspan en geniet gewoon van het uitzicht.

Ons advies: neem uw eigen hangmat of ligstoelen mee om 100% te genieten van de rust, de ontspannen manier van leven van de Languedoc, en van het uitzicht op de Middellandse Zee.

 • Location de camping à Vias Plage
  Location de camping à Vias Plage
 • Séjour en location pour toile de tente
  Séjour en location pour toile de tente
 • Location d'emplacement de camping avec vue mer
  Location d'emplacement de camping avec vue mer

Mijn Farret standplaats met uitzicht op zee

Onze kampeerplaatsen met uitzicht op zee bevinden zich aan de hoofdzijde van de camping, dicht bij de animatie. U heeft een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en u staat dicht bij de animatie van de camping. Het zwembad is vlakbij, net als de sportvelden, de miniclub en de winkels.

Hier heerst de camping spirit. De sfeer is ontspannen en gezellig. U kunt uw buren ontmoeten bij een wijntje of pastis, samen eten, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken. We komen elk jaar terug omdat de kinderen hun vrienden weer willen zien en omdat het goed voelt.

Farret
Wijk

Vlakbij het zwembad, de sportvelden, de miniclub en de winkels van de camping.

Boek
uw verblijf

Reserveer uw staanplaats in Vias-Plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA