Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Staanplaatsen /
  4. Farret Staanplaatsen
Farret
wijk

Farret Staanplaatsen

Vanaf 21€ per nacht

80m2
pets
Stroom 10A

Farret Staanplaatsen

Onze staanplaatsen liggen aan de hoofdzijde van de camping en zijn geschikt voor tenten, caravans of campers. De staanplaatsen liggen verscholen in een aangename mediterrane vegetatie en zijn van elkaar gescheiden door heggen.

Mijn Farret kampeerplaats

Onze staanplaatsen bevinden zich aan de hoofdzijde van de camping, dicht bij de animatie. U bent dicht bij alle leefruimtes van de camping. Het zwembad is vlakbij, net als de sportvelden, de miniclub en de winkels.

Hier heerst de camping spirit. De sfeer is ontspannen en gezellig. U kunt uw buren ontmoeten voor een wijntje of pastis, samen eten, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken. We komen elk jaar terug omdat de kinderen hun vrienden weer willen zien en omdat het goed voelt.

Dicht bij het centrum van de camping, zwembad, sportvelden, miniclub en winkels.

Boek
uw verblijf

Reserveer uw campingstandplaats in Vias plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen
Quartier
Farret

In de Farret Wijk liggen onze staanplaatsen op een steenworp afstand van alles!

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA