Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Zoom in op de SPA van camping Club Farret in Vias Plage
Faeretgeest
30/10/2018

Zoom in op de SPA van camping Club Farret in Vias Plage

Wij bieden je de mogelijkheid om een dag in de spa te beleven door de ogen van Julie, een 30-jarige accountant. Ze kwam voor het eerst op vakantie naar Vias en ontdekte de camping en de regio Languedoc Roussillon in mei. Tijdens haar vakantie in Vias Plage probeerde ze het wellnesscentrum van Farret. Ze vertelt ons over haar ontspanningsmoment.

Massage en Zen-ruimte: het oordeel van Julie

"Ik ben in mei op vakantie geweest bij Club Farret. Voor ons was het de eerste keer kamperen in de Hérault. We hebben geprofiteerd van de interessante prijzen in het laagseizoen om Club Farret te ontdekken. Ik was een beetje nerveus, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. De cottages zijn echt eersteklas. We hadden gekozen voor een premium California cottage. Geweldig! Volledig uitgerust (airconditioning, tv en zelfs een vaatwasser!) en smaakvol ingericht. Ik had niet verwacht om zulke moderne vakantieaccommodaties te ontdekken! Het beste is de volledig autovrije buurt met gras en grote houten terrassen.

Mijn verloofde heeft me een Duo Massage in de spa cadeau gedaan voor mijn verjaardag. We werden verwelkomd door Lolita, de spa-manager. Grote glimlach en vriendelijke woorden, we voelden meteen dat we een goede tijd zouden hebben. De massage was geweldig! Een moment van ontspanning en verwennerij met z'n tweeën... We hadden er het hele jaar naar uitgekeken. Voor de massage hebben we genoten van de Zen-ruimte: jacuzzi, sauna en stoombad. Het is een hele goede herinnering, het extraatje van onze vakantie. De prijzen zijn meer dan redelijk voor dergelijke diensten. We vertrokken ontspannen en uitgerust. Ik beveel het zonder aarzeling aan."

De spa van Farret, de diensten van een 5-sterren camping

De spa van Farret is een ruimte voor ontspanning voor de campinggasten, maar ook voor de bewoners van Vias en de omgeving. In lijn met een 5-sterren camping en luxe biedt ons wellnesscentrum een breed scala aan behandelingen. Natuurlijk massages en behandelingen voor individuele gasten of koppels. Een duocabine verwelkomt stellen of vrienden die samen willen genieten van een ontspannen moment. Ons team nodigt je ook uit om te genieten van tal van behandelingen: lichaams- en gezichtsbehandelingen, scrubs, esthetische behandelingen zoals nagellak, ontharing, make-up... een kapster staat zelfs meerdere keren per week op afspraak tot je beschikking.

Binnenin wacht een echte ontspanningsruimte op je. Allereerst is er de verwarmde jacuzzi, waarvan een deel naar buiten leidt om te genieten van de zomerse temperaturen en de mediterrane zon. Een hamam en een sauna om te genieten van droge warmte of vochtige warmte, om te ontspannen en op te frissen. Tot slot is er een Scandinavische douche om de bloedsomloop te verbeteren.

Dit alles in een verzorgde en zen-inrichting die uitnodigt tot ontspanning. De ideale plek voor nog levendigere en geslaagde vakanties!

Een moment van ontspanning en welzijn tegen betaalbare prijzen

Het grootste pluspunt van onze spa zijn de lage prijzen. De spa wordt ook gewaardeerd door de inwoners van de regio die er professionele dienstverlening en ontspanning tegen interessante tarieven vinden. Bijvoorbeeld, de toegang tot de Zen-ruimte kost slechts 8€ per uur. Nog aantrekkelijkere tarieven worden aangeboden in het laagseizoen met dag- of ochtendarrangementen: respectievelijk 23€ en 15€.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA