Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk was Farret een kleine, gezinsvriendelijke camping met een menselijke touch, en bijna al haar klanten waren vaste gasten.

Onder de eerste campings in Vias Plage werd Club Farret in slechts een paar jaar een must-visit bestemming aan de kust.

Ware pioniers hebben de families Farret en Giner de camping voortdurend ontwikkeld en geïnnoveerd om steeds uniekere en buitengewone vakanties aan te bieden, terwijl ze de ziel van Farret behouden.

In 1957 werd Farret de eerste camping in Vias Plage met toiletten. Deze ogenschijnlijk onbeduidende anekdote was een echte innovatie voor die tijd. Sindsdien zette Farret zijn eigen stijl! Blijvend innovatief werd Farret in 2012 de eerste camping die in Europa cottages met lagunes aanbood. Deze technische prestatie bezorgde het internationale erkenning.

Bekroond door toonaangevende Europese gidsen is Club Farret nu een model in de buitenhoreca en wordt het geclassificeerd onder de mooiste campings in Frankrijk.

Bij Club Farret is onze toewijding om u kwaliteitsvolle vakanties aan te bieden. We eisen het beste voor u en streven altijd naar verbetering. Deze waarden werden opnieuw erkend in 2021. We zijn trots en blij om de prijzen met u te delen die we hebben ontvangen.

"Superplatz" Award van ADAC

De camping- en caravaninggids ADAC is een van de bekendste gidsen in Frankrijk en Europa. Elk jaar selecteert hij meer dan 6.000 campings in heel Europa. De beste onder hen ontvangen de prestigieuze "Superplatz" award.

Een echt kwaliteitskeurmerk, instellingen die deze award ontvangen, moeten aan tal van criteria voldoen. Club Farret wordt al meer dan 10 jaar jaarlijks erkend en 2021 is geen uitzondering.

Top 15 Beste Campings in Frankrijk

Het Nederlandse equivalent van de Duitse gids ADAC, ANWB, voert elk jaar kwaliteitsbezoeken uit aan veel campings in Frankrijk en Europa. Campings die een topscore van 5/5 krijgen, krijgen het Top Camping-label.

Club Farret behoort opnieuw tot de beste campings in Europa en maakt zelfs deel uit van de top 15 campings in Frankrijk.

Label "Qualité Sud de France" en merk "Qualité Tourisme"

Nationale en regionale erkenningen, het "Qualité Sud de France" label en het "Qualité Tourisme" merk worden toegekend aan instellingen die klanttevredenheid prioriteren en kwalitatieve diensten aanbieden. Netheid, kwaliteit van ontvangst en accommodaties, comfortabele faciliteiten en de promotie van de regio zijn essentiële waarden voor ons en worden beloond!

Uitstekende Plaatsen: LandYachting

LandYachting selecteert de beste kampeerplaatsen in Europa. De geselecteerde campings voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Plaatskwaliteit, ruime plaatsen, nabijgelegen voorzieningen, kwaliteit van sanitaire voorzieningen zijn allemaal criteria waaraan instellingen moeten voldoen om deze uitmuntendheidsprijs te ontvangen.

Het is een eer voor ons om erkend te worden, zeker omdat we veel belang hechten aan kampeerplaatsen.

Traveller's Choice Tripadvisor

Zeker de meest significante erkenning voor ons, want u reikt deze aan ons uit! Deze onderscheiding wordt toegekend aan de top 10% van de beste instellingen wereldwijd op basis van reizigersbeoordelingen.

We zijn trots op het feit dat we de Traveller's Choice 2020 Award hebben ontvangen. Club Farret wordt zo erkend als een van de beste instellingen ter wereld in de categorie "Speciale Accommodaties".

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
01/05/2019

Gezocht: ambassadeur Farret

Omdat vakantie iets is dat je moet beleven, ben jij onze beste ambassadeur! Sinds 1 jaar deel je met ons je mooiste momenten bij...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA