Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Gezocht: ambassadeur Farret
Faeretgeest
01/05/2019

Gezocht: ambassadeur Farret

Omdat vakanties geleefd moeten worden, bent u onze beste ambassadeur!

Al een jaar lang deelt u met ons uw beste momenten in Club Farret door te communiceren via #farretaddict op Instagram. Dit jaar bieden we u de kans om nog verder te gaan en onze ambassadeurs te worden. U geniet van uw vakantie in Camping Club Farret in Vias Plage en wilt uw enthousiasme delen met anderen. We hebben altijd nieuwe foto's nodig om onze communicatiemiddelen (tijdschrift, sociale media, website, advertenties, displays, enz.) te voorzien van frisse content. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen en wie weet vindt u uw beste foto terug in het volgende tijdschrift.

Uw herinneringen, uw vakanties, uw emoties... dat is Club Farret! Een vleugje originaliteit, authentieke en intense momenten, onvergetelijke herinneringen... Men vergeet nooit zijn vakantie in Club Farret. Met uw camera's en smartphones legt u elke dag die herinneringen vast die uw vakantie vormen. Door uw ogen is Farret nog mooier! Uw foto's zijn de beste manier om Club Farret te beschrijven, om het aan toekomstige gasten te tonen en om het te laten stralen. Vertel ons uw verhaal.

Uw foto's leggen de schoonheid van een moment, van een emotie vast: een schaterlach, een aperitief met vrienden, kinderen die spelen op het strand... het is aan u om ons uw vakantie aan zee te vertellen. Fotografeer de mensen om u heen, uw familie, uw vrienden... Uw glimlachen en emoties vertellen het beste over uw ervaring. Al die herinneringen en mooie momenten die u vastlegt, kunnen een prachtige boodschap zijn voor anderen. We zijn op zoek naar gepassioneerde vakantiegangers die hun prachtige momenten bij Club Farret willen vereeuwigen. Word lid van ons Ambassador-programma Farret: deel uw beste momenten met ons! Er gebeurt zoveel tijdens uw vakantie, u ziet zulke prachtige landschappen en beleeft zoveel leuke momenten...

Door deze foto's met ons te delen, is de kans groot dat ze in ons volgende tijdschrift of zelfs op onze website verschijnen... dat is wat het betekent om een "Ambassadeur van Farret" te zijn! Wilt u een ambassadeur van Farret worden? Download de deelnamevoorwaarden hieronder en stuur uw beste foto's (in HD-kwaliteit) naar communication@farret.com. Zijn uw bestanden te groot? Overweeg WeTransfer!

Blijf de hashtag #farretaddict gebruiken en vergeet nooit plezier te hebben, u bent tenslotte op vakantie!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA