Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Windfestival in Portiragnes: gigantische en kleurrijke vliegers vliegen de lucht in
Activiteiten in hérault
08/09/2018

Windfestival in Portiragnes: gigantische en kleurrijke vliegers vliegen de lucht in

Op 9 en 10 september moet je in Portiragnes in de Hérault zijn! De stad organiseert de 5e editie van het Windfestival. Vliegerfans of gewoon nieuwsgierig: mis deze lucht- en acrobatische show niet.

Dit weekend kun je grappige kleuren en vormen waarnemen in de lucht van Portiragnes. In de badplaats vindt de 5e editie van het windfestival plaats, georganiseerd door de oprichters van R-Sky. Op het strand van Riviérette is het de onmisbare ontmoetingsplaats voor professionele vliegers, amateurs en beginnende piloten... het is ook een gelegenheid om met het gezin uit te gaan en uw ogen te trakteren.

Een professionele competitie en een show die de moeite waard is om te zien!

Het Windfestival is een wedstrijd waar de elite van de freestylers ter wereld strijden. Vergezeld van hun vlieger zullen er 13 van hen strijden om de 1e plaats in de finale die aanstaande zondag plaatsvindt. Naast de competitie (masters) kun je ook demonstraties bijwonen. Alleen of in teams zullen de vliegers behendigheid en originaliteit gebruiken om hun machine door de gebieden te laten ronddraaien: een ballet dat je niet mag missen!Het festival wordt afgesloten met een collectieve tentoonstelling (megateam) waarbij een dertigtal herten-ruches zich laten meegevoerd worden met de wind.

Een magisch moment om als gezin te beleven

Het festival is ook een tijd om met het gezin van te genieten. Jong en oud zullen versteld staan ​​van dit unieke spektakel. De mogelijkheid om gigantische vliegers te bewonderen: 36 meter lange walvissen, gigantische octopussen, vlinders die enorme vleugels in de lucht spreiden. Je zult ook getuige kunnen zijn van het opstijgen van gigantische silhouetten en zeilen. Het uitzicht zal zeker adembenemend zijn!

Er worden ook handmatige activiteiten aangeboden. Kinderen kunnen hun artistieke talent uiten tijdens de workshop vliegeren maken en ontdek hun talent als piloot! Klaar voor de start?

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Activiteiten in hérault
17/08/2023

Bezoek de vismarkt van Grau d'Agde en ontdek het beroep van visser

Wie zijn deze mannen (want ja, het is bij bijgeloof nog steeds een uitsluitend mannelijk beroep) die midden in de nacht de golven trotseren?

Meer lezen
Activiteiten in hérault
14/02/2023

Onze excursies vertrekken vanaf de camping

Onmisbare wandelingen geselecteerd om uw verblijf in Vias Plage tot een succes te maken. Ga onder begeleiding van onze instructeurs op ...

Meer lezen
Activiteiten in hérault
31/07/2019

Langs de Hérault in de regio Occitanie

De rivier de Hérault te voet of met de fiets vanaf de camping Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping Farret, zult u niets missen...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA