Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Onze excursies vertrekken vanaf de camping
Activiteiten in hérault
14/02/2023

Onze excursies vertrekken vanaf de camping

Onmisbare wandelingen geselecteerd om uw verblijf in Vias Plage tot een succes te maken. Onder begeleiding van onze entertainers kunt u ons gebied en onze streekproducten ontdekken. Voor meer informatie over onze excursies kunt u de Yelloh! Village-app downloaden.

Stap aan boord en ontdek het Bassin de Thau

Met "l’Etoile de Thau IV" maakt u een cruise op het Etang de Thau vanuit de haven van Marseillan.

Aan boord van de "Diane" vaart u om het leven op het Etang de Thau te ontdekken. Vaar door de oesterbedden van de lagune. De oesterteelt heeft geen geheimen meer voor u! Claudia en Marlène, gepassioneerde vissers, staan altijd klaar om hun liefde voor hun beroep over te brengen. Samen met Mélanie zullen ze u de natuurlijke en culinaire schatten laten ontdekken.

Bij terugkeer op de camping heeft u de mogelijkheid om de beroemde oesters van Bouzigues te proeven in de "Cabanes de l’Etang."

Prijs:
1 uur durende rondvaart: Volwassenen €13,50 & Kinderen €8,50. Proefoptie: 6 oesters voor €5, vergezeld van een glas witte wijn voor €7.

Een dosis adrenaline op een Jetski

Ben je op zoek naar spanning? Zet koers met Playa Watersports en geniet volop van de snelheid door de golven, zelfs zonder vergunning (vanaf 16 jaar). Krijg een korting van 10€ op de 20-minuten groepssessie met ons animatieteam.

Prijs: ter plaatse.

Kanoën op de Hérault

Peddel met Bessan Adventure op de Hérault en ontdek een natuurreservaat vol met flora en fauna. Vanaf 6 jaar kunnen zowel jong als oud plezier hebben op rustig, stromingsvrij water. Ons animatieteam biedt een 2-uur durende groepsuitje aan.

Prijzen: Vanaf 20€.

Verken de wijngaarden van de Languedoc

Fietstocht:

Met een van onze gidsen als begeleider begint u aan een fietstocht om een gepassioneerde wijnmaker te ontmoeten. Langs de landelijke wegen steekt u de Libron-structuren over tot u het wijndomein van Médeilhan bereikt.

Tarieven: 8€/volwassene & 14€/koppel.

Gratis voor kinderen.

Wijnproeverij initiatie

Bezoek het wijndomein Saint-Pierre in Vias plage, dat 200 jaar oud is en het label 'Qualité Sud de France' draagt.

Nadat u meer te weten bent gekomen over de wijnbereidingsmethoden, wordt u geïntroduceerd in het proeven van 8 witte, rode en rosé wijnen. Volgens de traditie deelt u de versnapering van de wijnmaker met een kaas- en vleeswarenplank.

Prijs: 18€/volwassene & 15€ voor personen onder de 18 jaar.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Activiteiten in hérault
17/08/2023

Bezoek de vismarkt van Grau d'Agde en ontdek het beroep van visser

Wie zijn deze mannen (want ja, het is bij bijgeloof nog steeds een uitsluitend mannelijk beroep) die midden in de nacht de golven trotseren?

Meer lezen
Activiteiten in hérault
31/07/2019

Langs de Hérault in de regio Occitanie

De rivier de Hérault te voet of met de fiets vanaf de camping Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping Farret, zult u niets missen...

Meer lezen
Activiteiten in hérault
08/09/2018

Windfestival in Portiragnes: gigantische en kleurrijke vliegers vliegen de lucht in

Op 9 en 10 september moet je in Portiragnes in de Hérault zijn! De stad organiseert de 5e editie van het Windfestival.

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA