Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Win uw verblijf aan zee op camping Club Farret!
Faeretgeest
14/12/2018

Win uw verblijf aan zee op camping Club Farret!

Dit jaar verwent Club Farret je opnieuw met Kerst! Doe mee aan onze kerstwedstrijd op Facebook en maak kans op een weekend kamperen in Vias Plage.

In 2018 trekken we opnieuw ons kerstmannenpak aan. In onze zak een weekend van 2 nachten voor 4 personen in een Premium California cottage, inclusief ontbijt en 4 toegangen tot de Spa Farret... Natuurlijk aan zee, in een eersteklas 5-sterren camping. Een extra cadeau om onder de kerstboom te leggen en te delen met je familie, vrienden of je partner.

Een weekend om de Farret-ervaring te beleven en de campings van de Yelloh! Village-keten te ontdekken. Blootsvoets lopen in het zand, de zon op je gezicht voelen, de zilte zeelucht inademen... Het moment beleven.

De Premium California stacaravan bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Van alle gemakken voorzien en uitgerust (televisie, airconditioning, wifi, vaatwasser), beddengoed en handdoeken worden ook verstrekt. Of het nu gaat om een prieel of een schaduwdoek, de grote houten terrassen zijn ideaal om te genieten van het mediterrane weer.

In een smaakvol ingerichte wijk in Californische stijl: een Volkswagenbusje, felle kleuren, surfplanken, een vleugje hippie... Een 100% autovrije wijk volledig bedekt met gras.

Als je Club Farret nog niet kent, is dit de gelegenheid om onze camping aan zee te ontdekken: het hele jaar door mild weer, directe toegang tot het strand, 3 waterparken badend in de mediterrane zon... Droomvakanties met familie, vrienden of gewoon met z'n tweeën.

Als je braaf bent geweest in 2018, zal de Kerstman je misschien kiezen als de gelukkige winnaar van onze wedstrijd.

Deelname is heel eenvoudig:

1. Like onze Facebook-pagina: @CampingClubFarret.

2. Tag in een opmerking onder de wedstrijdpost de persoon of personen met wie je dit weekend in Vias Plage zou willen delen.

Om deel te nemen, voltooi beide stappen. De klok tikt! De wedstrijd eindigt op 24 december 2018 om 14:00 uur en de winnaar wordt bekendgemaakt op 25 december om 12:00 uur. Zorg ervoor dat je je Messenger-verzoeken controleert, de winnaar wordt in een privébericht gecontacteerd.

Moge de kerstmagie met je zijn! Veel geluk voor iedereen!

Details van het reglement hier: [link naar het reglement van de kerstwedstrijd op Facebook 2018]

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA