Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Wij vieren de mojito in Zuid-Frankrijk!
Faeretgeest
17/06/2017

Wij vieren de mojito in Zuid-Frankrijk!

Dit jaar is Montpellier de nationale stad van Mojito! In de hoofdstad van Zuid-Frankrijk wordt het Mojito Festival gehouden, drie dagen gewijd aan de beroemdste Cubaanse cocktail. Maar om van het evenement te genieten hoef je niet zo ver te gaan. Club Farret draagt ​​een dag lang de kleuren van Cuba en nodigt je uit om direct in het zwembad een goede cocktail te drinken!

Beleef een weekend met Cubaans ritme

In Parijs, Lille, Lyon en Toulouse vindt het Mojito-festival plaats door het hele land en ook in Montpellier. Op 23, 24 en 25 juni leeft de stad op het ritme van Cuba, Salsa en vooral Mojito. De favoriete cocktail van de Fransen zal door de hele stad in de schijnwerpers staan ​​en de sfeer van Cuba zal Montpellier binnendringen: muziek, salsalessen, mojito maken en vele verrassingen wachten op je voor dit komende kleurrijke weekend. Om deel te nemen aan het evenement heb je een pas nodig tussen € 8 en € 15. Hiermee krijgt u toegang tot de partnerbedrijven van het evenement, kunt u Mojito's en Virgin Mojito's tegen gereduceerde prijzen proeven en lid worden van de "I love mojito"-club.

Mojito-recept van Club Farret

Ingrediënten voor elk glas

  • 8 muntblaadjes

  • 1 halve limoen

  • Ijsblokjes

  • 4cl witte rum

  • 2cl rietsuiker

  • bruisend water

Voorbereiding

Stap 1: bereid het ijs

Om uw ijsblokjes te vermalen, plaatst u ze in een doek en sluit u deze. Gebruik een deegroller om het ijs fijn te maken.

Stap 2: voeg de muntblaadjes toe aan elk glas

Snijd nooit muntblaadjes om hun smaak niet te verliezen en de smaak niet te verstoren (stukjes munt kunnen het rietje verstoppen). Leg de muntblaadjes op de bodem van het glas.

Stap 3: bereid de limoen

Snij de limoen in 6 stukken van gelijke grootte en doe ze in het glas.

Stap 4: voeg de rietsuiker toe

Voeg 2 cl rietsuiker toe. Kies voor vloeibare suiker om te voorkomen dat u suikerkristallen voelt tijdens het proeven.

Stap 5: crush de inhoud van het glas

Verpletter de inhoud van het glas. Zorg ervoor dat de munt op de bodem van het glas achterblijft en dat de citroen en rietsuiker deze bedekken, zodat deze niet beschadigd raken.

Stap 6: voeg het gemalen ijs toe

Voeg het ijs toe en laat ruimte over voor de rum en het frisdrankwater.

Stap 7: compleet met rum en bruisend water

Stap 8: meng de ingrediënten

Meng tenslotte alle ingrediënten. Serveer met twee rietjes, één om te roeren en de andere om van te nippen! Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor uw gezondheid, consumeer met mate.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA