Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Waarom kiezen voor september voor uw kampeervakantie in Vias Plage?
Faeretgeest
22/09/2018

Waarom kiezen voor september voor uw kampeervakantie in Vias Plage?

De terugkeer... te weinig voor jou! Zin in een verlengd weekend op een camping in Vias Plage? Kom naar Club Farret, uw 5-sterren camping aan zee.

September is de derde zomermaand! Steeds meer mensen kiezen deze tijd voor hun vakantie, en we begrijpen waarom! Aantrekkelijke prijzen, zomerse temperaturen... Hier zijn onze topredenen om in september op vakantie te gaan.

1) Voordelige vakantie in een 5-sterren camping!

Dit is zeker de beste reden om in september te gaan: de prijs. Buiten het hoogseizoen worden de prijzen steeds aantrekkelijker en blijven ze dalen. Bij Club Farret beginnen onze accommodaties vanaf €27 per nacht tussen 09/09 en 29/09. De kans om high-end accommodaties en faciliteiten te ontdekken tegen lagere kosten. Vakanties aan zee zijn nog nooit zo toegankelijk geweest!

2) Zon, zon en nog meer zon!

In september is het nog steeds zomer! De temperaturen zijn zomers en de zon blijft schijnen. Prachtige stranddagen liggen op u te wachten. De zee is nog steeds aangenaam. Op dit moment breekt ze zelfs alle records, met watertemperaturen tot wel 25°C... bijna net zo goed als een jacuzzi! Het is ook een kans om te genieten van onze waterfaciliteiten, te zonnebaden bij het zwembad en te ontspannen.

3) Een complete campingclub!

Farret is in de eerste plaats een 5-sterren campingclub. Al onze diensten zijn beschikbaar vanaf de opening tot de sluiting van de camping. Bars en restaurants, een spa, een supermarkt en een slagerij... alles is geopend in de maand september om uw leven gemakkelijker te maken. Wat animatie betreft, we zijn er zeker van dat u iets naar uw smaak zult vinden. Buiten het hoogseizoen biedt ons animatieteam een gevarieerd programma met activiteiten zowel overdag als 's avonds: aquagym, sporttoernooien, dansavonden, shows... voor elk wat wils. We raden u aan om yoga op het strand te proberen. Een ontspannen moment, ideaal om op te laden met een adembenemend uitzicht en deskundig advies van Fanny. Ook de kinderen zullen blij zijn. De miniclub verwelkomt uw kleintjes van 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur: themadagen, knutselactiviteiten, uitstapjes naar het strand, minidisco... een druk animatieprogramma om plezier te hebben en te leren tijdens de vakantie.

4) Het strand helemaal voor uzelf... en meer!

In september geldt "less is more". September betekent rust en ontspanning! Geen files, geen eindeloze wachtrijen in winkels en geen overvolle stranden... rust is verzekerd. Dit is het moment om uit te rusten en op te laden, te genieten van de zandstranden zonder opdringerige buren: "Keep calm and enjoy." Het is ook een kans om de regio Zuid-Frankrijk te verkennen, om de lokale bevolking te ontmoeten. Neem de tijd om te wandelen in de Languedoc en het achterland. Er is zoveel te beleven in Occitanië!

5) Adembenemende vakantiefoto's

Om uw collega's jaloers te maken, zijn er niets beter dan geslaagde vakantiefoto's. In september garanderen we dat u geen professionele fotograaf hoeft te zijn om uw foto's te laten slagen. Het is gemakkelijker om "de juiste" foto van het strand te maken als er niets dan zand te zien is en niemand u stoort. Minder drukte betekent betere foto's! De kleuren en het licht in september zijn prachtig en geven uw foto's dat beetje extra dat het verschil maakt. Verwacht veel "likes" op uw Instagram-account.

Aarzel niet meer... Vakanties aan zee met een klein budget zijn mogelijk in september!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA