Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Top 6 redenen om in het laagseizoen op vakantie te gaan
Faeretgeest
20/02/2017

Top 6 redenen om in het laagseizoen op vakantie te gaan

Voor velen van ons begint de vakantie in juli en eindigt in september. Een verblijf buiten het seizoen is echter ook de garantie voor een onvergetelijke vakantie. De zomertemperaturen zijn daar en u kunt tegen onverslaanbare prijzen op vakantie naar Zuid-Frankrijk.

Niet helemaal overtuigd?

N°1: vakanties aan zee tegen lage prijzen

Als u buiten het seizoen gaat, bespaart u gegarandeerd geld! Tijdens deze periode (april, mei, juni en september) kunt u profiteren van zeer lage prijzen voor de verhuur van stacaravans, zelfs voor premium cottages. U kunt tot -50% besparen op uw reserveringen. In de camper zijn de prijzen zelfs zeer aantrekkelijk. Op Camping Club Farret kost een overnachting in een camperplaats in het laagseizoen slechts € 10,-. Dit is de kans om de Middellandse Zeekust tegen een lage prijs te ontdekken.

#2: Boek op elk gewenst moment

Het merendeel van de vakantiegangers vertrekt in juli-augustus, toch zit er een groot voordeel aan het boeken in het laagseizoen: beschikbaarheid. In het laagseizoen meer plaatsen en dus meer keuze voor uw reserveringen. Op het laatste moment vertrekken is geen probleem meer en belet u niet om de bestemming van uw dromen te vinden.

#3: Minder toeristen!

Als u midden juli al naar Vias-Plage bent gekomen, weet u dat alle campings vol zijn. Neem van april tot juni afscheid van drukke stranden en eindeloze wachtrijen! Buiten het seizoen kunt u vrijelijk de mooie hoekjes van de Hérault bezoeken, zonder dat u met de massa toeristen te maken krijgt. U geniet 100% van uw vakantie! Baantjes trekken in het zwembad is niet langer een hindernisbaan en het eten van een ijsje duurt niet langer uren... Winkelen is niet eens meer een gedoe! Maar bovenal kunt u genieten van de rust en ruimte om uw batterijen op te laden.

Nr. 4: Authentieke ontmoetingen

Tijdens het laagseizoen zijn de panden meer beschikbaar. Het is een kans om mensen op een meer persoonlijke manier te ontmoeten en bijzondere contacten met hen op te bouwen. Uw vakantie wordt nog authentieker en u krijgt een nieuw perspectief op de regio Occitanie.

#5: Zeg vaarwel tegen files

Dit is misschien wel het beste argument ten gunste van het laagseizoen. In april, mei, juni en september kun je met een gerust hart fietsen. Zeg vaarwel tegen stress en urenlange files. Het is niet nodig om om 02.00 uur te vertrekken om drukte op de wegen te vermijden. Geniet van het landschap en bezoek de regio zonder uw tijd te verspillen.

#6: Maak betere reisfoto's

Laagseizoen betekent minder toeristen en dus minder vreemden op je foto’s. Het strand is helemaal van jou en je kunt een prachtige foto maken van de zonsondergang boven de zee zonder bang te zijn gestoord te worden. Buiten het seizoen heb je de vrije hand en loop je niet langer het risico urenlang in de rij te staan ​​om een ​​foto van een monument te maken.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA