Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Familie succesverhaal
Faeretgeest
07/12/2018

Familie succesverhaal

Club Farret is een van de eerste campings in Vias Plage. Sinds 1956 ontvangen de families Farret en Giner vakantiegangers van alle nationaliteiten en achtergronden. Een terugblik op de geschiedenis van een kleine camping die is uitgegroeid tot een referentie in de buitenhoreca.

Club Farret is in de eerste plaats het verhaal van de twee families Farret en Giner.

Het begint allemaal in 1956 aan de Middellandse Zee. Henriette en André Farret richten Camping Farinette Plage op. Het is een kleine plek waar het goed toeven is, en waar bijna alle vakantiegangers vaste gasten zijn. Niemand kan op dat moment nog voorspellen welke groei het toerisme zal doormaken en het succes van het familiebedrijf.

Club Farret is ook het verhaal van een ontmoeting. Die van Danielle, de dochter van Henriette en André, en Robert, die voor het eerst op Farinette verblijft. Hij valt voor de charme van Danielle en Camping Farret, en zal de plek nooit verlaten.

Zelfstudie, gepassioneerd en visionair, nu aan het roer van het bedrijf, innoveert Robert: huuraccommodaties, een watercomplex, openstelling voor buitenlandse gasten, eersteklas diensten... Camping Farinette wordt Club Farret. Een moderne en eersteklas camping die de authentieke, vriendelijke en familiale sfeer van zijn beginjaren heeft weten te behouden.

In 2007 draagt Robert de camping over aan zijn zoon Philippe, die zich van jongs af aan bij het familiebedrijf heeft aangesloten. Gedurende 15 jaar heeft hij zich bij zijn vader geschoold door alle afdelingen te doorlopen en alle functies te bekleden. Hij heeft zich bewezen.

Zo vader, zo zoon. Philippe innoveert en neemt risico's om zijn reizigers een steeds intensievere, unieke en buitengewone ervaring te bieden. Hij ontwikkelt het concept van themawijken en neemt zijn klanten mee op reis naar de vier uithoeken van de wereld.

Club Farret heeft overtuigd met zijn zwembaden, diensten en accommodaties die waardig zijn aan een 5-sterren camping, maar vooral dankzij het engagement en de passie van de families Farret en Giner. Steeds meer mensen worden vaste klanten en voegen zich bij de grote Farret-familie, en daar zijn we u dankbaar voor.

Vandaag de dag telt Farret 130 medewerkers (waarvan 30 vast personeel), 692 accommodaties, 76.848 overnachtingen, een capaciteit van 3.000 gasten per dag... Bekroond door de grootste Europese gidsen, een voorbeeld in de buitenhoreca.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA