Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. De klokken luiden op camping Club Farret!
Faeretgeest
18/04/2017

De klokken luiden op camping Club Farret!

Het zoeken naar paaseieren is een traditie bij de Farret-club! Wie voorjaarsvakantie zegt, zegt paaseieren en chocolade. Om de kleintjes een plezier te doen, is de miniclub omgetoverd tot een gigantische eierenjacht!

Pasen vieren op een 5-sterrencamping aan de oevers van de Middellandse Zee kan bij Club Farret! Paasvakanties onder de zon en met familie zijn heel anders dan die in de stad. Met de voetjes in het zand eieren zoeken en bij zomerse temperaturen zijn dit goede omstandigheden voor een geslaagde familievakantie! Om ervoor te zorgen dat uw paasvakantie aan zee vlekkeloos verloopt, hebben de teams van Club Farret aan alles gedacht: verhuur van handdoeken en lakens om licht te gaan, schoonmaakpakket voor gemoedsrust en verwarmde zwembaden om van het water te genieten zonder een koud…

Maar de paasvakantie is vooral een kindervakantie. Voor hen rijmt Pasen met bellen, konijntjes, eieren en chocolade. Om de magie levend te houden, organiseerde het team van Mini-Club, zoals elk jaar, een gigantische eierenjacht met alle kinderen op de camping. Velen van hen kwamen dit jaar om snoep te zoeken en plezier te maken met hun vrienden. Wij bieden u een terugblik op deze sportieve en heerlijke ochtend.

10.00 uur: binnenkort luiden de klokken…

De ochtend begon met Laura, de manager van de Mini-Club, die de kinderen om 10.00 uur verwelkomde bij de ingang van de Mini-Club. Kinderen van alle nationaliteiten kwamen samen voor deze bijzondere ochtend. Om 10:10 uur ging iedereen de Mini-Club-kamer binnen. De dag begon met een rollenspel dat de kinderen vermaakte, maar vooral bezig hield terwijl de klokken discreet de paaseieren legden.

10.30 uur: laten we gaan! De eierenjacht is begonnen!

Tijd om even te wachten met Laura, en de bellen plaatsten de chocolade-eieren in de speelruimte van Kapitein Farret. Op de glijbaan, in het Kids Parc en in de houten hut... Snoep en chocolade in elke hoek maakten de kleintjes blij.

Bij de start renden de kinderen met grote opwinding de Mini-Club uit om de eieren te zoeken. Ze toonden hun vindingrijkheid en verzamelden de lekkernijen met hun petten en t-shirts. De ouderen hielpen de jongeren onder de zorgzame blik van ouders die het tafereel van een afstandje gadesloegen.

11.00 uur: verwennerij en chocoladevlekken

Na de jacht is het beste moment voor de kinderen aangebroken: de proeverij. Maar eerst werden, onder toezicht van Laura, de eieren gedeeld. De hebzuchtigen probeerden vals te spelen, maar werden snel opgemerkt. Na de uitdeling konden de kinderen genieten van de chocolaatjes. Ondanks een paar vlekken op hun kleding hebben de kinderen zich prima vermaakt en volop genoten van de paasvakantie.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA