Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. De 20e is wijn bij Club Farret
Faeretgeest
19/05/2017

De 20e is wijn bij Club Farret

Om uw avonden in het voorseizoen op te fleuren en wijnen van regionale producenten te ontdekken, nodigt camping Club Farret u elke 20e van de maand uit voor een wijnproeverij in de Bar des Pirates! De mogelijkheid om elkaar te ontmoeten rond een (zeer) goed glas wijn en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Languedoc, wijnland

Languedoc-Roussillon is 245.000 hectare aan wijngaarden! De wijngaard is een van de grootste van Frankrijk. Wijnen uit de Languedoc hebben lange tijd last gehad van een slechte reputatie: wijnen die als van slechte kwaliteit, of zelfs “slecht” werden beoordeeld. Maar dit oude idee is helemaal niet langer relevant! Tegenwoordig produceren de wijnbouwers aan de Middellandse Zee met passie en knowhow kwaliteitsdruivensoorten. Het departement Hérault, een echt wijnland, biedt ook uitzonderlijke druivensoorten die niets te benijden hebben aan de grootste Franse wijnen. Geen wonder dus dat Club Farret u wilde helpen dit prachtige wijnerfgoed te ontdekken. Kom tijdens het voorseizoen elke 20e van de maand regionale wijnen ontdekken in de Bar des Pirates bij het zwembad. Profiteer vanaf 18.30 uur van onze speciale aanbieding van € 5 voor vier glazen wijn.

Ontdek de beste wijnen van de regio

Elke 20e van de maand is een gelegenheid om vele wijnen uit de regio te ontdekken en te proeven. Want de Hérault heeft onder deze wijnen vele kwaliteitsdruivensoorten. Afkomstig uit de hele regio, en uit Vias zelf, zullen de druivensoorten uit de Languedoc u verrassen en uw smaakpapillen wakker maken!Dit artikel doet u watertanden, wilt u meer weten over de lokale wijnen? Dus tot ziens elke 20e van de maand! Om iets meer te leren over de wijngaarden van de Hérault en geweldige mensen te ontmoeten. Rosé of witte wijn, kom zeer goede wijnen proeven tegen zeer lage prijzen!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Faeretgeest
24/02/2023

Camping Club Farret: een familieverhaal

Sinds 1956 is Le Farret in Vias Plage de vakantiebestemming voor veel vaste gezinnen, waaronder trouwe klanten...

Meer lezen
Faeretgeest
09/02/2023

Ligstoelen: de oorlog is verklaard!

Het is het meest taboe-fenomeen van de feestdagen. Elke zomer worden campingzwembaden aangevallen door krakers van ligstoelen.

Meer lezen
Faeretgeest
05/02/2023

Le Club Farret: Top 15 van de beste campings in Frankrijk

Sinds 1956 verwelkomt Club Farret vakantiegangers van alle nationaliteiten aan de oevers van de Middellandse Zee. Oorspronkelijk is Farret...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA