Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Staanplaatsen /
  4. Staanplaatsen Beach Farret met uitzicht op zee
Beach Farret
Wijk

Staanplaatsen Beach Farret met uitzicht op zee

Vanaf 23€ per nacht

100m2
pets
Stroom 10A

Campingplaatsen met uitzicht op zee in Beach Farret

Onze standplaatsen met uitzicht op zee in Beach Farret in Vias Plage bieden u een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Stel u voor dat u geniet van een aperitief aan het eind van de dag, met het geluid van de golven op de achtergrond, en de zon ziet ondergaat in de verte over de zee, het water en het zand. Een vakantie aan zee zoals wij het graag hebben!

U zult van de Beach Farret houden als uw vakantie synoniem is met zon, ruimte, ontspanning, rust en sereniteit.

  • Location pour camping-car
    Location pour camping-car
  • Location à Vias Plage
    Location à Vias Plage

Mijn standplaats Beach Farret met uitzicht op zee

De plaatsen met uitzicht op zee, die bijzonder populair zijn bij onze bezoekers, zijn ruim en in de zon gelegen, ideaal voor grote installaties.

Ideaal voor vakantiegangers die rust en privacy willen. De Beach Farret is een kleine, gezellige wijk met directe toegang tot het strand. Beach Farret is bestemd voor kampeerplaatsen en ligt weg van de hoofdingang van de camping en van de drukte. De wijk ligt 300 meter van Club Farret en wordt bediend door een openbaar weggetje dat wordt gebruikt door buurtbewoners en gezinnen die naar zee willen.

De receptie ter plaatse is in juli en augustus elke ochtend geopend voor informatie en broodbestellingen. Vers brood en croissants worden direct aan tafel geleverd (in juli en augustus de dag van tevoren te bestellen bij de receptie).

Beach Farret
wijk

Sanitaire voorzieningen in de buurt

Douches, toiletten, afwasbakken, wasbakken en wasserettes zijn verdeeld over 2 toiletgebouwen. Er is ook een cabine voor personen met beperkte mobiliteit. Er is een servicepunt voor campers.

Boek
uw verblijf

Reserveer uw staanplaats in Vias-Plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA