Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Onze top 5 beste redenen om buiten het seizoen op vakantie te gaan
Vakantie evenementen
27/06/2019

Onze top 5 beste redenen om buiten het seizoen op vakantie te gaan

Vakanties in het laagseizoen hebben vele voordelen: aantrekkelijke prijzen, minder verkeer op de wegen, minder toeristen op de bezienswaardige plaatsen en iconische locaties, gunstig weer... Hier is onze top 5 redenen om in het laagseizoen te reizen.

1. Vakanties tegen lage prijzen...

Vakanties in mei-juni of september gaan hand in hand met lage prijzen. Buiten het seizoen worden tarieven gehanteerd die tot wel -50% lager kunnen zijn dan de standaardprijs. Op de tariefbrochure van Farret, bijvoorbeeld, kun je aanzienlijke verschillen zien tussen de prijzen voor mei voor een premium Marina cottage (vanaf € 95 per nacht) en de prijzen voor augustus (vanaf ongeveer € 300 per nacht). Deze aantrekkelijke prijzen bieden de gelegenheid om voordelig aan zee op vakantie te gaan en te kiezen voor premium cottage accommodaties. Hierdoor krijg je toegang tot nog voordeligere aanbiedingen die goed zijn voor je portemonnee. Het resultaat is dat je kunt deelnemen aan meer activiteiten in de regio, zoals onze excursies, zoals onze kano-excursie in Roquebrun op het Canal de l'Orb (in de buurt van Béziers), het ontdekken van de schelpdierkweek in Bouzigues aan het Etang de Thau met een oestertasting, of een bezoek aan het Preignes Vineyard per fiets.

2. Aangenamere en goedkopere vervoersmogelijkheden...

Voordelige transportopties worden aangeboden, zoals treinen of vliegtuigen die goedkoper zijn dan in het hoogseizoen, of shuttles die bij de prijs van het gekozen vervoer zijn inbegrepen, bijvoorbeeld. Bovendien zullen wachttijden in het openbaar vervoer en files op de wegen slechts vage herinneringen zijn.

3. Meer toegankelijke en rustigere vakanties

Uw vakantie zal toegankelijker zijn vanwege de lagere prijzen, maar ook vanwege de lagere drukte op de locaties. Minder vakantiegangers kiezen ervoor om buiten het seizoen op vakantie te gaan. De stranden, toeristische plekken en accommodaties zijn minder druk. Gezinnen maken plaats voor gepensioneerden en jonge stellen die genieten van de rust van het laagseizoen om de Hérault, de stranden en het achterland te verkennen. In april, mei, juni en september is het aangenamer om de regio te ontdekken, de iconische plaatsen en de stranden zijn gemakkelijker toegankelijk.

U kunt deelnemen aan activiteiten zonder eindeloze wachtrijen te vermijden, sneller worden bediend in restaurants of bars, en u hoeft bijna niet meer te reserveren (bij Farret zijn uw pendeldiensten dezelfde ochtend te reserveren, of u kunt uw Padel Tennis-materiaal enkele uren voor het spelen ophalen). U kunt een ijsje eten of een crêpe proeven in onze nieuwe crêperie "La Fabrique" zonder lang te hoeven wachten.

4. De regio ontdekken via de lokale bevolking...

In september maakt de stress van het hoogseizoen plaats voor rust en ontspanning. Mensen hebben tijd om te genieten. Ze zijn niet langer gehaast, de grote drukte van de maanden augustus en juli is eindelijk voorbij. De lokale bevolking is beschikbaar, dit is het moment om met hen te praten, met hen te delen en Vias en de omgeving op een authentiekere manier te ontdekken. Ga naar de zuidelijke markten om hen te ontmoeten, luister naar hun zingende accent en hun ongelooflijke verhalen.

Bij Farret staan onze teams tot uw beschikking, zij informeren u en geven advies. Aarzel niet om ons in te schakelen om de niet te missen plekken in de regio te leren kennen.

5. Vakanties die iedereen jaloers maken

Of u nu vertrekt voordat iedereen vertrekt of nadat iedereen is teruggekeerd, in beide gevallen zult u op vakantie zijn terwijl iedereen aan het werk is! Een selfie met een cocktail aan de bar van het Tao-zwembad, foto's van prachtige stranden en landschappen, een perfecte bruine kleur... Genoeg om uw vrienden en collega's jaloers te maken! Door uw foto's met hen te delen, kunt u hen misschien laten ontdekken dat hun vakantiebestemming er in het laagseizoen anders uitziet. Bovendien is het gemakkelijker voor u om vakantie te krijgen als u in het laagseizoen vertrekt, want u gaat weg wanneer uw collega's beschikbaar zijn om te werken, dus u heeft meer mogelijkheden voor verlof.

Dus, overtuigd? Onze teams kijken ernaar uit u te verwelkomen in september!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Vakantie evenementen
20/12/2018

Een kerst aan zee

Kerst doorbrengen in Zuid-Frankrijk, aan zee, is magisch, zelfs zonder sneeuw. Ook in de Hérault heerst de kerstsfeer: versieringen en...

Meer lezen
Vakantie evenementen
28/09/2016

Reserveren start op 2 november 2016!

Het nieuwe seizoen nadert, begin vanaf 2 november 2016 met het voorbereiden van uw vakantie per e-mail, op de site of per telefoon!

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA