Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Een kerst aan zee
Vakantie evenementen
20/12/2018

Een kerst aan zee

Kerst doorbrengen in het zuiden van Frankrijk, aan de kust, is magisch, zelfs zonder sneeuw. De kerstgeest heerst ook in de Hérault: decoraties en verlichting, geroosterde kastanjes en warme wijn, kerstmarkten, er is veel te doen en te ontdekken. In dit artikel ontdekt u de onmisbare kerstmarkten in de regio.

Kerstmarkten in Cap d'Agde en omgeving

In Cap d'Agde, nodigt de kerstmarkt u uit in de haven.

Het decor is adembenemend en het contrast is verbluffend. Uitzicht op het reuzenrad, de kerstchalets, de boten en de zee. We houden ervan om hier te wandelen, te winkelen en een glas warme wijn te drinken. Er zijn tal van activiteiten te beleven: een kinderboerderij, een ijsbaan... En natuurlijk ontmoet je de Kerstman als je braaf bent geweest!

In Marseillan Ville, ons favoriet

In Marseillan, kunt u rondwandelen in het dorp van de Kerstman in het hart van het stadscentrum. De versiering en de chalets nemen u mee naar de Noordpool, met de zon erbij! U kunt het huis van de Kerstman bezoeken en deelnemen aan tal van activiteiten met de kinderen. U vindt er tal van feestelijke producten en lokale producten. We raden het ten zeerste aan!

Montpellier, vlakbij de Polygone en de Comédie

Elk jaar installeert Montpellier zijn traditionele verlichte wereldkaart op het Place de la Comédie. Dichtbij, op de esplanade, is er ook een kerstmarkt tijdens de feestdagen. Met zijn vele chalets en producten van allerlei soorten is dit de ideale plek om uw kerstcadeaus af te maken en te genieten van warme chocolademelk en geroosterde kastanjes.

Als u in de winter verblijft: de camperplaats van Beach Farret in Vias Plage

Reizigers met campers die enkele dagen aan zee willen doorbrengen en de regio in de winter willen verkennen, kunnen terecht op de camperplaats van Beach Farret. Geopend van oktober tot april, verwelkomt het grote reizigers voor een kort of lang verblijf. Direct aan zee, met directe toegang tot het strand, zult u van de aangename omgeving genieten. In een doodlopende straat naast Camping Club Farret, gelegen in Vias Plage, is het terrein van Beach Farret rustig en vredig. Ter plaatse is er een lozingsplaats voor toiletten en afvalwater, een drinkwater vulstation (1€), wifi via creditcard en toegang tot een elektrische aansluiting van 10A. Slechts €11/nacht.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Vakantie evenementen
27/06/2019

Onze top 5 beste redenen om buiten het seizoen op vakantie te gaan

Vakanties buiten het seizoen hebben veel voordelen: aantrekkelijke prijzen, minder mensen op de weg, minder toeristen in de plaatsen...

Meer lezen
Vakantie evenementen
28/09/2016

Reserveren start op 2 november 2016!

Het nieuwe seizoen nadert, begin vanaf 2 november 2016 met het voorbereiden van uw vakantie per e-mail, op de site of per telefoon!

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA