Nieuw seizoen, nieuwe website :)

 1. Ontvangst /
 2. Camping Dorp /
 3. Het team
Het team
Farret

Samen zijn we één grote familie

Meer dan een beroep, wij leven onze passie. Uw geluk is ons doel.

Sublieme zwembaden, heerlijke restaurants, bloemrijke lanen, eersteklas bungalows ... maar onze bestaansreden is delen, relaties, compliciteit, leven.

De kleine en grote pleziertjes van vakantie ontstaan in het moment, in menselijke relaties, in luisteren, in vriendelijkheid. Nee, geluk wordt niet in massa geproduceerd; het zijn de kleine, individuele, spontane gebaren die de mooie herinneringen maken.

Bij Le Farret zijn we één grote familie en dat onderscheidt ons van andere campings in de Hérault.

Onze gasten, ons team, delen een speciale band. Elk jaar begroeten we u met dezelfde glimlach. We onthouden u, we onthouden uw verhaal, want hier bent u niet zomaar een nummer, u bent een lid van de familie Farret.

De Club Farret spirit

Club Farret is allereerst een team dat zich inzet voor het geluk van onze vakantiegangers. Ons hoofddoel is ervoor te zorgen dat u de vakantie van uw dromen beleeft op onze camping in Vias plage.

We weten hoeveel deze momenten voor u betekenen en we willen u niet teleurstellen. Het is onze missie om het u naar uw zin te maken en u een servicekwaliteit te bieden die u nergens anders zult vinden.

Elkaar helpen, hard werken en een goed humeur horen helemaal bij onze teamsfeer. Bij Farret kent iedereen elkaar. We brengen graag tijd met elkaar door en onze collega's worden vrienden met wie we veel meer delen dan alleen een baan. Of u nu een werknemer bent die het hele jaar door werkt of een seizoensmedewerker, het is een plezier om elk jaar samen te komen en nieuwe leden te verwelkomen in het Farret-team.

Het teamgevoel waar we allemaal zo van houden, kweken we dagelijks. Elkaar elke dag begroeten, de tijd nemen om te praten, momenten in het leven delen... Dat is waar het bij Le Farret om draait, een hecht team dat klaarstaat voor u.

Elk jaar ziet u een aantal bekende gezichten, van wie u sommigen al meer dan 20 jaar kent.

Tito, Manu, Fabrice, Sophie, Cathy, Jean, Tobias... U kent ze waarschijnlijk ook. Ze zijn allemaal op de camping begonnen als seizoensmedewerkers. Entertainer, barman, receptionist... Ze hebben Club Farret nooit verlaten en hebben nu belangrijke functies.

Loyaliteit is een van onze kenmerken. Meer dan 60% van jullie zijn trouwe en vaste klanten. Net als onze seizoensmedewerkers, die jaar na jaar terugkomen en deel zijn geworden van de Farret Family. Zoals het gezegde gaat: "Eens Farret, altijd Farret".

ONS PERSONEEL
TOT UW DIENST

Meer dan een baan, wij leven onze passie. Uw geluk is ons doel.

 • Vaste medewerkers

  Le Farret heeft het hele jaar door meer dan 30 mensen in dienst. Op het terrein - tuinmannen, onderhouds- en schoonmaakteams... op kantoor - reserverings-, communicatie- en administratieteams... die zich met hart en ziel inzetten om uw toekomstige vakantie voor te bereiden.

  De camping slaapt nooit het werk gaat door, zodra de poort gesloten is.

 • Een polyvalent team

  De constructie van een gloednieuwe wijk, renovaties, herstellingen, afbraak, heraanleg van netwerken of zelfs de inrichting van een nieuwe zwembadzone... zichtbaar of onzichtbaar, elk jaar zijn er nieuwe uitdagingen om aan te gaan.

  Nieuwe aankomsten, onderhoud en renovatie van huuraccommodaties en infrastructuur... assistentie bij reserveringen, beheer van de camping zijn allemaal taken die in de winter worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de camping klaar is om u in de best mogelijke omstandigheden te verwelkomen.

  Ongeveer twintig multifunctionele medewerkers houden zich bezig met het onderhoud van de camping. Elk personeelslid draagt bij aan de verbetering van de camping en de ontwikkeling van de kwaliteit van de aan onze klanten aangeboden diensten.

 • Op kantoor, de schaduwwerkers

  Achter hun schermen zijn de boekings-, communicatie- en administratieafdelingen uw vertrouwelijke contactpersonen.

  Aan de telefoon met de reserveringsafdeling of op sociale netwerken houden we contact met u en doen we ons uiterste best om u te helpen bij de voorbereiding van uw volgende vakantie.

 • Seizoenmedewerkers

  Tijdens het seizoen heeft uw camping in Vias Plage in de Hérault meer dan 100 mensen in dienst. Bar, animatie, schoonmaakpersoneel, technische dienst, restaurantpersoneel, badmeesters, tuinmannen, receptionisten, bewakers... Elk jaar groeien onze teams. Als u het avontuur van Farret wilt meemaken, ontdek dan al onze vakantiejobs.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA