Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Camping Dorp /
  3. Toegang tot het strand
GENIETEN
EN ONTSPANEN

Een camping met directe toegang tot de zee

Voor wie houdt van zwemmen en luieren is een vakantie op een paar stappen afstand van het strand ideaal.

Een camping met directe toegang tot de zee

Voor wie houdt van zwemmen en luieren is een vakantie op een paar stappen afstand van het strand ideaal.

Een van de pluspunten van Club Farret is de directe toegang tot het lange zandstrand van Vias-Plage, dat een schone en veilige omgeving biedt. Club Farret heeft een zeer geprivilegieerde ligging, zodat u optimaal van de zon kunt genieten.

Er is een eerstehulppost aanwezig (geopend van juni tot september).

Elk jaar krijgen de stranden van Vias de Blauwe Vlag label. Een bewijs van de kwaliteit van het zwemwater.

Honden zijn niet toegestaan op de stranden van Vias, maar wel buiten de openingstijden van de eerstehulppost. Het strand La Tamarissière in Agde, een paar honderd meter verderop, accepteert wel huisdieren. Om daar te komen kunt u het Canal du Clôt oversteken.

 

Een ideaal strand voor kinderen

Dit strand is ideaal voor kinderen, dankzij de zacht aflopende toegang tot het water. U kunt ook deelnemen aan uw favoriete activiteiten, zoals sleepboeien, zonnen of waarom niet een beetje beach-soccer?

Playa
Water Sport

Beach club

Bij Playa Water Sport vindt u een breed scala aan wateractiviteiten aan de Middellandse Zee. Bananenboot, boei rijden, waterfietsen, peddelen en jetski. Spanning en ontspanning op het water zijn gegarandeerd.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA