Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Camping Dorp /
  3. Winkels
VAKANTIE
IS VAKANTIE

Winkels ter plaatse aanwezig

Geen stress meer als u moet winkelen!

Alle winkels die u nodig heeft ter plaatse

In de supermarkt is een groot aanbod brood en croissants, ruime afdeling groente en fruit, kwaliteitsslager en andere verse producten.
Voor de kinderen is er ook een grote keus strand- en opblaasspeelgoed. En aangezien we aan zee zitten kunt u natuurlijk verse vis en schelpdieren halen bij "la Cabane de l'étang".

DIENSTEN
EN WINKELS

Ontdek al onze diensten

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA