Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Accommodaties /
  4. Vakantiehuis zonder airconditioning
Andere
accommodaties

Vakantiehuis zonder airconditioning

Vanaf 44€ per nacht

Huis
4 Personen
26m2
2 sl.
pets
1 bad.
1 WC
1 gratis wifi-code voor 1 apparaat

2* Vakantiehuis 4 personen

Verblijf in een kleine vrijstaande bungalow in het hart van de camping Club Farret in Vias Plage.

Ontdek midden in een prachtige mediterraanse tuin deze kleine huisjes met hun okerkleurige, roze of blauwe muren. Net als in een echt dorpje in Zuid-Frankrijk kunt u hier heerlijk wandelen door de straatjes en de natuur bewonderen. Als de bomen in bloei staan, dan ruikt u de zachte geur van de lente.

Dit is Zuid-Frankrijk! Het zingende accent, de krekels, de zee op een paar meter afstand... Uw kampeervakantie in de Hérault begint pas echt.

In het tweede gedeelte van de camping vindt u het waterparadijs Tao en het zwembad met glijbanen op een paar meter afstand.

Deze huuraccommodaties zijn niet uitgerust met televisie, maar het terrein is aangesloten op het kabelnetwerk (behalve nr. 80). U kunt uw eigen televisie meenemen of er een huren bij onze externe dienstenleverancier.

Virtueel bezoek

Mijn vakantiehuisje 2* 4 personen

Met een oppervlakte van 26 m² zijn deze vakantiewoningen met twee slaapkamers geschikt voor 4 personen.

Deze huizen zonder airconditioning hebben een tweepersoonskamer en een kinderkamer met stapelbed. om bij de doucheruimte te komen moet u door de kinderslaapkamer

De woonkamer is bijzonder licht. Een grote schuifdeur geeft uit op de buitentuin.

Het woongedeelte heeft een keukentje met magnetron, servies en kookgerei. De zithoek heeft een ingebouwde bank en eettafel.

De kunstgrastuin is zeer prettig. Er staat een tafel met een strohut en twee ligstoelen.

Honden zijn welkom in deze vakantiehuizen (tegen betaling en onder bepaalde voorwaarden).

Parkeerplaatsen bevinden zich naast het vakantiehuisje of bij de ingang van de wijk.

Boek
uw verblijf

Boek uw verblijf in Vias-plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen
Voor alle
smaken

Ons vakantiedorp is georganiseerd in verschillende wijken en onze accommodaties zijn harmonieus geïntegreerd in de natuurlijke omgeving om het welzijn en de sereniteit van iedereen te garanderen.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA