Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Accommodaties en campingplaatsen /
  3. Accommodaties /
  4. Studio (zonder sanitair)
Andere
accommodaties

Studio (zonder sanitair)

Vanaf 27€ per nacht

Ander
2 Personen
9m2
1 sl.
no-pets
0 bad.
0 WC
1 gratis wifi-code voor 1 apparaat

Studio 1* 2 personen

Simpelheid doet goed. Probeer de Club Farret ervaring voor de laagste prijs in een originele huuraccommodatie.

De studio's zonder sanitair bevinden zich in het hoofdgedeelte van de camping, op een steenworp afstand van de receptie en tegenover de zone Côté Plage.

Dichtbij de belangrijkste faciliteiten van de camping, het zwembad C57 en vlakbij sanitairgebouw 4 (met toiletten, douches en afwasvoorzieningen).

Deze witte en blauwe kleine zelfstandige accommodaties zonder sanitair verliezen hun comfort niet.

Mijn vakantie in een 1* studio voor 2 personen

De studio heeft een slaapkamer met kleedruimte. Het geeft uit op een overdekte zomerkeuken en een klein overdekt privéterras. Een koffiezetapparaat, servies en kookgerei zijn aanwezig. De studio's hebben geen airconditioning.

Halverwege tussen een verblijf in een cottage en een traditionele kampeervakantie, zult u gebruik moeten maken van de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, net als de kampeerders.

Wij raden deze accommodatie aan als u gewend bent aan een kampeervakantie en als comfort voor u gelijk staat met simpelheid.

uw verblijf

Boek je verblijf in Vias-plage

Ik ken mijn verblijfsdata

Alle beschikbaarheid en prijzen
Voor alle
smaken

Ons vakantiedorp is georganiseerd in verschillende wijken en onze accommodaties zijn harmonieus geïntegreerd in de natuurlijke omgeving om het welzijn en de sereniteit van iedereen te garanderen.

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA