Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Speciale Moederdag Facebook-wedstrijd
Niet te missen bezoeken
22/05/2017

Speciale Moederdag Facebook-wedstrijd

Omdat ze allemaal uitzonderlijk zijn en omdat ze onze dagelijkse heldinnen zijn, zet camping Club Farret op zijn Facebook-pagina alle moeders in de kijker. Om haar al je liefde te tonen en haar te bedanken voor alles wat ze voor je heeft gedaan, neem deel aan ons speciale Moederdag Facebook-spel/wedstrijd en geef je moeder een mooi cadeau. De Farret-club nodigt je uit om je moeder een pauze van zoetigheid te geven haar Spa/wellnesscentrum in Vias-Plage. Een dagje lang mag ze zich laten verwennen en ontspannen. Een welverdiende rust in een zen-ruimte gewijd aan ontspanning en welzijn.

Op de agenda voor de dag:

  • Een Californische wellnessmassage uitgevoerd door ons team van professionals. In een smaakvol ingerichte massageruimte kan zij genieten van een massage van 55 minuten: ontspanning gegarandeerd!

  • Toegang tot de Zen-ruimte: hamam, jacuzzi en sauna om te ontspannen met het geluid van water en te genieten van een luxe spa.

Meedoen en haar blij maken voor Moederdag: het is heel simpel! Bezoek onze Facebook-pagina op het volgende adres: https://www.facebook.com/CampingClubFarret/ en like onze pagina. Deel dan de post van de Moederdagwedstrijd met je vrienden.

Verspil geen tijd ! De wedstrijd loopt van 22 mei tot en met 27 mei 2017. De winnaar wordt gekozen door middel van een loting op 28 mei. De resultaten worden op onze Facebook-pagina geplaatst en de gelukkige winnaar wordt via een privébericht gecontacteerd door het Club Farret-team.

Veel geluk iedereen !

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA