Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Neem deel aan onze speciale wedstrijd
Niet te missen bezoeken
06/02/2017

Neem deel aan onze speciale wedstrijd

Het is bijna Lovers' Day en voor deze gelegenheid wilde campingclub Farret u verwennen door een grote Valentijnsdagwedstrijd te organiseren op haar Facebook-pagina. Om uw geliefde een plezier te doen, biedt de Farret-club u een romantische vakantie aan in de Spa, bestaande uit een hamam, sauna en jacuzzi.

Om een ​​duo-Californische massage te winnen, evenals een uur toegang tot de spa van camping Farret. Ontspanning en ontspanning gegarandeerd bij het geluid van water en in een idyllische omgeving! Verwelkomd door een team van glimlachende en vriendelijke professionals, kunt u ten volle genieten van een moment van ontspanning in onze hoogwaardige Spa. Een beschrijving van onze spa en talrijke presentatiefoto's vindt u op onze website onder het tabblad wellnesscentrum.

Om deel te nemen en de persoon van uw keuze te verrassen, is het heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is naar onze Facebook-pagina te gaan op het volgende adres: https://www.facebook.com/CampingClubFarret/ en onze pagina te “liken”. Reageer ten slotte op het bericht en identificeer in uw reactie de persoon met wie u wilt genieten van de Californische massage en van toegang tot de spa.

Wees er snel bij, de wedstrijd is alleen geopend van 6 tot en met 13 februari om 23:59 uur. Op 14 februari om 10.00 uur vindt een trekking plaats om de gelukkige winnaars te kiezen. De Farret-club zal via Facebook contact met u opnemen via een privébericht om u het goede nieuws te vertellen. Het volledige en gedetailleerde reglement kunt u HIER downloaden.

Kom langs om deel te nemen en probeer een uitzonderlijk romantisch moment te winnen!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA