Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Maak je eigen strohoed met een boodschap...
Niet te missen bezoeken
30/04/2019

Maak je eigen strohoed met een boodschap...

Daar zijn ze dan! De langverwachte vakanties zijn aangebroken! De zee, de zon, cocktails aan het zwembad... Jazeker, u heeft het verdiend! Een heerlijke tijd om te ontspannen en nieuwe ervaringen aan de Middellandse Zee.

Deze vakantie in het zuiden moet perfect zijn! Niets mag ontbreken in uw bagage! Zwemkleding, zonnebril, slippers, zonnebrandcrème, uw strandlaken... En het onmisbare voor een vakantie aan zee: uw hoed! Bij Farret bieden we u de mogelijkheid om uw strohoed aan te passen voor een originele uitstraling. We hebben voor u de beste tutorial geselecteerd om uw eigen strohoed te maken!

Dit heb je nodig:

  • Een strohoed

  • Een lint met lovertjes of een koord

  • Een potlood

  • Een schaar

  • Een lijmpistool

Laten we aan de slag gaan!

Stap 1

Pak een potlood en schrijf op uw hoed een woord of zin die u aan de zomer doet denken: vakantie, strand, of alles wat u inspireert en energie geeft! Bijvoorbeeld: "Camping Lover". Het is het beste om een korte zin te kiezen, zodat er meer ruimte op uw hoed overblijft.

Stap 2

Lijm het paillettenlint of het koord op de hoed. Voer deze stap geleidelijk uit zodat de lijm niet opdroogt voordat u het lint plaatst. Wees ook voorzichtig en zorg ervoor dat u zich niet brandt. En voilà! U heeft uw eigen boodschappenhoed gecreëerd. U bent klaar om te gaan zonnen op de prachtige zandstranden van Vias!

Om de tutorial in videoformaat te volgen, klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=9_tsh3yozjM

Aarzel niet om uw mooiste creaties met ons te delen op Instagram met de hashtag #diyfarret!

Wees creatief... fijne vakantie!!!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA