Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Kerstwedstrijd: ben jij braaf geweest dit jaar?
Niet te missen bezoeken
14/12/2017

Kerstwedstrijd: ben jij braaf geweest dit jaar?

Het is bijna kerst ! Voor deze speciale gelegenheid wilde de club Farret een van haar fans een leuk geschenk aanbieden... Een weekend in een van onze nieuwe cottages in Côté Plage! Deze gloednieuwe wijk zal de wijk Bali vervangen. Voor degenen die al verstand hebben van kamperen, is dit de kans om deze nieuwe stacaravans te ontdekken. Voor degenen die nog nooit in Club Farret zijn geweest: dit weekend kunt u een vakantie met een mediterraan ritme beleven en genieten van de voordelen en diensten van een 5-sterrencamping (zwembaden, animatie, bars, restaurants, enz.). te winnen, een weekend in een van onze Beach Side cottages. Deze nieuwe stacaravans zijn smaakvol ingericht in het thema ‘kust’. Met deze 3 slaapkamers is deze huuraccommodatie geschikt voor 6 personen, zodat u uw geschenk kunt delen met uw hele stam of met uw vrienden. Om uw geluk te beproeven en nog een geschenk onder de boom toe te voegen, is het heel eenvoudig: u hoeft alleen maar deel te nemen aan onze Facebook Kerstwedstrijd! Like onze pagina @CampingClubFarret. Geef vervolgens in een opmerking, onder de wedstrijdpublicatie, de perso(o)n(en) aan met wie u graag zou willen gaan. Vergeet niet al deze stappen uit te voeren, zodat jouw deelname wordt meegeteld.

Je hebt tot 24 december 2017 14.00 uur de tijd om deel te nemen. De winnaar wordt op 25 december 2017 om 12:00 uur bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Er wordt ook contact opgenomen met de gelukkige persoon via een privébericht op Facebook of per e-mail. De gedetailleerde regels vindt u hier.

Beproef uw geluk en win een droomvakantie op slechts een steenworp afstand van het strand!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA