Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. Instagram-wedstrijd bij Club Farret!
Niet te missen bezoeken
17/07/2017

Instagram-wedstrijd bij Club Farret!

Geef uw kampeervakantie nog meer pit, doe mee aan onze zomerwedstrijd en win uw Club Farret-zomerpakket. Om dit te doen, is het heel eenvoudig: u hoeft alleen maar een zo origineel mogelijke foto te maken met het campingpersoneel en deze op Instagram te plaatsen met de hashtag #ClubFarretSummer2017. Abonneer je op ons Instagram-account en vergeet niet je account openbaar te maken, zodat je foto wordt meegeteld. De foto die de meeste ‘likes’ krijgt, wint het spel.

Maak kans op een strandset met de Farret draagtas, het strandlaken in Farret-kleuren, een etui en een sleutelhanger aan de hals, maar ook een pet... Het perfecte pakket om te genieten van het strand of het zwembad en de Middellandse Zee. beproef uw geluk en profiteer ervan om alle campingteams te ontmoeten. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw vakantie aan zee in de best mogelijke omstandigheden plaatsvindt. Je hebt tot 31 juli de tijd om deel te nemen... dus op je strepen... klaar... maak foto's!

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA