Nieuw seizoen, nieuwe website :)

  1. Ontvangst /
  2. Nieuws /
  3. In Vias Plage wordt u een koopman aan zee!
Niet te missen bezoeken
23/11/2018

In Vias Plage wordt u een koopman aan zee!

In 2019 wordt de Avenue de la Méditerranée in Vias Plage verder gerenoveerd. Als onderdeel van de verbetering van de laan worden nieuwe winkelruimtes gebouwd aan de kant van Farret.

Delicatessen, lokale producten, mode... Er zijn nog steeds beschikbare panden, pak de laatste kans om handelaar te worden aan zee, in een uitzonderlijke omgeving en een dynamische badplaats.

Grijp de kans om commerciële ruimtes te verwerven in een nieuw gebouw aan de hoofdstraat van Vias-Plage. Ruimtes van 45m², 57m² en 80m² + overdekt terras en achtertuin. De ruimtes worden opgeleverd met tegelvloer, witte muren en plafondtegels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delphine Delfin op 04.67.21.64.45 of via e-mail delphine.delfin@farret.com.

Nieuws
en meer

Lifestyle, nieuws, favorieten...

En nog veel meer over uw camping in Vias Plage en onze regio Occitanie / Middellandse Zee.

Niet te missen bezoeken
18/05/2024

Visitez l'Occitanie : Château Laurens à Agde

Sur les bords de l'Hérault, à 10 minutes de votre camping à Vias Plage, visitez le Château Laurens. Véritable bijou de l'art nouveau.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
11/08/2020

Oefen waterwandelen op camping Farret in Vias Plage

Wat is de kustlijn? Camping Farret heeft het geluk directe toegang te hebben tot het strand van Vias, aan de oevers van de Middellandse Zee.

Meer lezen
Niet te missen bezoeken
18/09/2019

Padeltennis: de nieuwe intense en vriendelijke leuke sport

Padeltennis is de ‘Fun’-variant van tennis. De nieuwe trendy sport rechtstreeks uit Latijns-Amerika. Afgeleid van traditioneel tennis...

Meer lezen
Lees het tijdschrift

Reserveer uw campingaccommodatie in Vias-Plage. Camping Farret ligt direkt aan zee en op enkele kilometers afstand van Cap d’Agde en Sète. Breng uw vakantie met uw familie door in Zuid-Frankrijk, in de Hérault, vlakbij het Canal du Midi. U heeft alle voordelen van een viifsterren camping : direkte toegang tot het strand, verwarmd zwembad, zwembad met glijbanen, activiteiten en animatie…. Gelegen aan de Middelandse zee biedt onze club meerdere activiteiten : paddle, waterfietsen, jet ski, boot, gesleepte boei. U kunt heerlijk profiteren van het strand, zonnebaden of zwemmen. Ontdek ons compleet gamma van cottages van 2 tot 6 personen. Huur onze volledig uitgeruste stacaravans in een super kader voor enkele dagen of voor een langer verblijf. Club Farret is de enige camping in Vias die kampeerplaatsen heeft met zeezicht. U kunt iedere dag van de week aankomen.

© 2023 Club Farret, alle rechten voorbehouden.

Site door TROA